«Δεν θα κάτσω να γράψω τραγούδι...»: ''Κόλαφος'' ο Βαγγέλης Γερμανός για Φουρέιρα και Ρουβά

Η κάμερα του Mega τον συνάντησε στο σπίτι του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν θα κάτσω να γράψω τραγούδι...»: ''Κόλαφος'' ο Βαγγέλης Γερμανός για Φουρέιρα και Ρουβά

Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ Αντιμιάν συνάντησε το Βαγγέλη Γερμανό το Σάββατο 21/5 στο σπίτι του. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν θα πήγαινε ποτέ στη Eurovision, αλλά και για την Ελένη Φουρέιρα (δείτε εδώ την τελευταία ανάρτηση της τραγουδίστριας που «έριξε» το Instagram).

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Γερμανού στην κάμερα του «Τι λες τώρα»

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πώς προέκυψε το «Γερμανός», τονίζοντας: «Από μικρό με φώναζαν “Γερμανό” γιατί είχα ξανθιά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Το πραγματικό μου όνομα είναι Γεωργουλόπουλος. Έχω κάνει χρήματα για να ζω άνετα. Δε θα ήθελα να είμαι σαν τον Bill Gates γιατί είναι καθίκι».

Ο Βαγγέλης Γερμανός μίλησε και για την περιπέτεια με την υγεία του: «Πλέον τραγουδώ καθιστός γιατί δεν αντέχω να είμαι όρθιος. Ήμουν στην εντατική διασωληνωμένος και αναίσθητος από λάθος χειρισμούς γιατρών για έναν μήνα».

Όσον αφορά στην καριέρα του και τη μουσική τώρα, απάντησε: «Δεν θα κάτσω να γράψω τραγούδι για την Ελένη Φουρέιρα. Δεν έχω ακούσει τραγούδι της προκοπής που να λέει ο Σάκης Ρούβας. Δεν πήγα στη Eurovision και ούτε πρόκειται να πάω. Εκεί φοράνε αποκριάτικες στολές».

Όσο για το γιατί δεν τον βλέπουμε να τραγουδάει σε εκπομπές, σχολίασε: «Από την στιγμή που θα πρέπει να τραγουδήσω στην τηλεόραση, θα πρέπει και να πληρωθώ».

Ο ίδιος μίλησε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ο Φιλιππίδης όταν ήταν πιο μικρός έκανε τον δημοσιογράφο και είχε έρθει σπίτι μου για συνέντευξη».

Κατακεραύνωσε τον Ρουβά - «Αποφάσισα να μην ανακατεύομαι για τα πίτουρα»

Ο Βαγγέλης Γερμανός έδωσε μια εκτενή συνέντευξη το πρωί της Τρίτης 22/2 στο Mega Καλημέρα και μίλησε με ωριμότητα για τη ζωή του αλλά και για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία!

Αν και 73 χρονών και παρά τις περιπέτειες της υγείας του ο κ. Γερμανός δεν το βάζει κάτω και εξακολουθεί να υπηρετεί την τέχνη του, όποτε το επιθυμεί απλώς αναγκάζεται να τραγουδάει καθιστός!

Όσο για το metoo αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρουβά περί Λιγνάδη θέλησε να τοποθετηθεί ο καλλιτέχνης, λέγοντας πως αφενός είναι βοηθητικό που άνοιξαν κάποια στόματα, αφετέρου η κακία και το «πρόβλημα» είναι κάτι που θα υπάρχει!

«Είμαι μεγαλούτσικος, πατάω μέσα στα 73 χρόνια. Μετά τα 50 μου υπήρχε τεράστια διαφορά, βλέπεις τη ζωή από την πίσω πλευρά», είπε ο Βαγγέλης Γερμανός.

«Έκανα εγχείρηση κήλης κάποια στιγμή, και γράφτηκε ότι έπαθα καρδιακό επεισόδιο και πήγα να πεθάνω. Οτιδήποτε σοβαρό πρόβλημα περνάει κάνεις, του αφήνει κουσούρια, μαθαίνεις να ζεις με αυτά. Τώρα πια τραγουδάω καθιστός», είπε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Αναφερόμενος στο κίνημα MeToo και όσα ήρθαν «στο φως» ο Βαγγέλης Γερμανός είπε ότι «Όσοι καταγγέλθηκαν στο MeToo είναι ένα καλό παράδειγμα υποκριτών. Παλιοτόμαρα και πριν ήταν».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, σημείωσε με νόημα ότι «Εφόσον είμαι στα 73, αποφάσισα να μην ανακατεύομαι για τα πίτουρα. Η κακία και η βλακεία έχουν το ίδιο αποτέλεσμα».

«Έχω μια κόρη, είναι μεγάλη πια, έχω θαυμάσια σχέση, την έκανα στα 22. Είμαστε σαν φίλοι», ανέφερε για την κόρη του, ενώ μιλώντας για τη σύντροφό του είπε ότι «Με την Χρυσούλα είμαστε με σύμφωνο συμβίωσης. Και την πρώτη φορά, από αντίδραση παντρεύτηκα για να μας αφήσουν ήσυχους με έναν παπά και έναν Ιταλό τουρίστα».

«Έχουν χαρακτηρίσει ελαφρύ το “Στην μπανιέρα δυο δυο”, δεν σημαίνει κανένα όργιο, όπως φαντάζεται ο κάθε πικραμένος, κάνω μπάνιο το παιδάκι μου», αποκάλυψε για μία από τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ πρόσθεσε ότι «Μου αρέσουν το ροκ, τα ρεμπέτικα, τα μπλουζ».

«Μέσα στο καλοκαίρι έγραψα 2 τραγούδια, το ένα ήταν “Αρσενικό παλαιάς κοπής” από την μπαρούφα που είχε πει ένας», σημείωσε κλείνοντας ο Βαγγέλης Γερμανός.