Βγήκε από το Survivor και έγινε άλλος άνθρωπος - Αγνώριστη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Βγήκε από το Survivor και έγινε άλλος άνθρωπος - Αγνώριστη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Πριν από λίγες μέρες η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα μετά από την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor 5 καθώς μετά από 4 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο το μοντέλο αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς για λόγους υγείας(δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες της από το αεροδρόμιο).

H Ναυσικά προσπαθεί να επανέλθει σιγά σιγά στους ρυθμούς της. Έτσι λοιπόν μετά από πέντε μήνες με το μαγιό της και απεριποίητη, ήθελε να κάνει είναι μια εντυπωσιακή και περιποιημένη εμφάνιση. Βάφτηκε, χτενίστηκε, ντύθηκε ωραία και βγήκε.

Η ανάρτηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στην πρώτη βραδινή έξοδο μετά το Survivor

«Μετά από πέντε μήνες ανεμελιάς μου φαίνεται περίεργο να βάφομαι και να χτενίζομαι, νομίζω όμως ότι τα κατάφερα καλά σήμερα. Σχεδόν δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου μπορώ να πω. Κι εσείς νομίζω το ίδιο. όλα καλά όμως. Σήμερα πάω για ένα ωραίο φαγητάκι μετά από πέντε μήνες με καρύδα», λέει η ίδια μέσα από τα βίντεο που μοιράστηκε χτες 20/5 με τους followers της.

Μάλιστα, για την έξοδό της φαίνεται πως επέλεξε ένα πολύ σικάτο κίτρινο κοστούμι. Η πρώτη της βραδινή έξοδος ήταν σε μαγαζί στον Άλιμο μαζί με τη φίλη της, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το Χάρη Σιανίδη.

ναυσικα παναγιωτακοπουλου εξοδος

ναυσικα παναγιωτακοπουλου εξοδος μετα το survivor

Η εντυπωσιακή έκπληξη του Πηλαδάκη στην Ναυσικά μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Μετά από 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 5. Στο αεροδρόμιο της περίμεναν πολλοί θαυμαστές και δημοσιογράφοι, όμως ο μεγαλύτερος της θαυμαστής την περίμενε στο σπίτι της. Ο λόγος για τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

Μάλιστα ο αγαπημένος της είχε ετοιμάσει ένα πάρτυ υποδοχής, για να νιώσει και πάλι όμορφα, μετά το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Κώστας Πηλαδάκης πολλές φορές στήριζε την σύντροφό του, είτε μέσω δημοσιών μηνυμάτων στο Instagram είτε μέσω ενθαρρυντικών μηνυμάτων που της έστελνε στα έπαθλα επικοινωνίας.

Η συνάντηση τους έδειξε σε όλους ότι ο έρωτας τους, όχι μόνο δεν έσβησε αυτούς τους 5 μήνες αλλά δυνάμωσε περισσότερο. Μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε το μοντέλο στα social media, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί μακράς διάρκειας που αντικατοπτρίζει όλα όσα νιώθουν και το πόσο έχει λείψει ο ένας στον άλλο.