Η Σια Κοσιώνη δημοσίευσε φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη - Η τρυφερή εξομολόγηση

Η συγκινητική ανάρτηση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Η Σια Κοσιώνη δημοσίευσε φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη - Η τρυφερή εξομολόγηση

Σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή ο Κώστας Μπακογιάννης( δείτε εδώ ποια άλλα ονόματα γιορτάζουν). Έτσι, η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη θέλησε να του ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η δημοσιογράφος μπορεί κατά κύριο λόγο να μας απασχολεί μέσα από τις εμφανίσεις στο δελτίο ειδήσεων, όμως δεν παύει να είναι και μια τρυφερή σύζυγος και μητέρα. Πάντα βρίσκει χρόνο για να αφιερώσει στη σχέση της τόσο με τον άντρα της όσο και με το γιο της, παρά το πολύ πιεσμένο της πρόγραμμα και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δεν κάνει και δεύτερο παιδί. Η Σία Κοσιώνη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει ιδιαίτερα τις ημέρες που απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τη γιορτή του Κώστα Μπακογιάννη

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ανέβασε μια φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη στο Instagram και έγραψε: «Σήμερα γιορτάζει η καρδιά μου», εκφράζοντας την αγάπη και τον έρωτά της για εκείνον.

Αλλά και η ίδια είχε πρόσφατα τα γενέθλιά της

Ευτυχισμένες στιγμές περνά η Σία Κοσιώνη τις τελευταίες ημέρες, καθώς μεγαλώνει και το απολαμβάνει. Μάλιστα έσβησε και την «ωραιότερη τούρτα του κόσμου» και γιόρτασε τα 42 της γενέθλια, τονίζοντας ότι πλέον η οικογένεια είναι το σημαντικότερο αγαθό για εκείνη.

Τα νέα γνωστοποίησε η ίδια - δείτε εδώ τη σωσία της - μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, όπου διακρίνεται το πλατύ της χαμόγελο.

«Η έκπληξη ήρθε 7.10 το πρωί! Η ωραιότερη τούρτα του κόσμου! Pastry chef Δανάη, βοηθοί Ολυμπία και Δήμος, υψηλή εποπτεία Παύλος!» έγραψε η δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι η Σία Κοσιώνη είναι παντρεμένη με τον Κώστα Μπακογιάννη που έχει ήδη τρία παιδιά, τη Δανάη, τον Παύλο και την Ολυμπία ενώ μαζί έχουν αποκτήσει τον Δήμο. Συνολικά δηλαδή είναι μια τετραμελής οικογένεια.