«Kι αν έχω δεχθεί κακοποιητικές συμπεριφορές»: Η Βάσια Τριφύλλη εξομολογείται

Οι δηλώσεις της στην εκπομπή Open Weekend

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Kι αν έχω δεχθεί κακοποιητικές συμπεριφορές»: Η Βάσια Τριφύλλη εξομολογείται

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε το Σάββατο 21/5 στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Open weekend και την δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα metoo, τις κακοποιητικές συμπεριφορές καθώς και τον προφυλακισμένο συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις).

Οι δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Τριφύλλη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «κι αν έχω δεχθεί κακοποιητικές συμπεριφορές, τούτη τη στιγμή δεν τις θυμάμαι. Φροντίζω όλα τα δυσάρεστα να τα πετάω πίσω. Δεν τα θυμάμαι. Ευτυχώς επέζησα και αφού επέζησα… αναπνέω. Έκαναν καταπληκτικά όσες κυρίες μίλησαν στο metoo και μπράβο τους».

«Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον ήξερα και τον αγαπούσα και τον αγαπώ. Δεν μπορώ να σταματήσω να αγαπώ έναν άνθρωπο για λόγους που δεν με αφορούν άμεσα, αν θέλεις, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Θεωρώ ότι είναι και πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο και εγώ εκεί υποκλίνομαι. Δηλαδή ελάτε, πατήστε πάνω στο κεφάλι μου».

«Με έχουν πεθάνει σε δημοσιεύματα και δεν ήταν ευχάριστο. Όταν παλεύεις και με τον καρκίνο λες, έλεος ρε παιδιά! Δηλαδή να μην με χωνεύεις, αλλά άσε με να παλέψω» συμπλήρωσε, επίσης, η Βάσια Τριφύλλη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Οι δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Δηλώσεις στην εκπομπή Love it έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (29/3) η Βάσια Τριφύλλη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και στη δίκη του.

«Οι άνθρωποι έχουν αδυναμίες και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα έπρεπε να το δεχτούμε αυτό και για τον Πέτρο; Είναι μια βάναυση πτυχή του εαυτού του και χρήζει ψυχιάτρου. Δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιο χαρακτήρα, η συμπεριφορά του είναι αδόκιμη. Δεν είχα ακούσει ποτέ τίποτα για τον Πέτρο.

Έχω δεχτεί πολλές φορές λεκτική κακοποίηση, αλλά εγώ απαντώ εν ριπή οφθαλμού. Έχω περάσει απίστευτα δύσκολα με τον Θύμιο Καρακατσάνη, ήταν κακός άνθρωπος. Έχω να πω τα καλύτερα για τον πατέρα του Λιγνάδη, τον γιο δεν τον γνώριζα και καλύτερα γιατί θα τον είχα χτυπήσει. Είμαι τύπος που σηκώνει χέρι, εγώ είμαι αυτή», είπε χαρακτηριστικά η Βάσια Τριφύλλη.