Η τρυφερή φωτογραφία Άγγελου Λάτσιου - Γαίας Μερκούρη και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Τι έγραψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η τρυφερή φωτογραφία Άγγελου Λάτσιου - Γαίας Μερκούρη και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη ζουν έναν όμορφο νεανικό έρωτα και παρά τη δημοφιλία των γονιών τους δεν κρύβουν την σχέση τους από τα social media με τις αναρτήσεις τους να είναι πολύ συχνές. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει και η είδηση πως η 18χρονη είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Χθες λοιπόν, Σάββατο 21/5, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ μια πολύ τρυφερή τους φωτογραφία και τα σχόλια έπεσαν σαν την βροχή.

Ανάμεσα τους και εκείνο της παρουσιάστριας, η οποία έχει γνωρίσει την Γαία και όπως όλα δείχνουν την εγκρίνει για σύντροφο του μοναχογιού της.

Η φωτογραφία Άγγελου - Γαίας και το σχόλιο της Μενεγάκη

Η φωτογραφία Άγγελου Λάτσιου - Γαίας Μερκούρη και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Με τι θέλει να ασχοληθεί η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη είναι ένα νεαρό και πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους, περνούν τις περισσότερες μέρες τους μαζί, ενώ ο ένας δείχνει να έχε βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η Γαία πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί για λίγο από τα social media και έτσι έκλεισε τον προσωπικό της λογαριασμό ωστόσο σύντομα τον άνοιξε ξανά.

Τόσο ο Άγγελος Λάτσιος όσο και η Γαία Μερκούρη είναι πολύ ελεύθερα πνεύματα και έτσι οι δυο τους έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με κάτι αρκετά δημιουργικό.

Η Γαία Μερκούρη, ιδανικά, θα ήθελε να ακολουθήσει σπουδές στον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, μοιάζει ήδη να ρέπει προς αυτή την κατεύθυνση, έτοιμη να ξεδιπλώσει το ταλέντο της.

Τον τελευταίο καιρό φήμες που διαδίδονται με ταχύτητα φωτός στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz αναφέρουν πως η σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου, γιου της Ελένης Μενεγάκη, Γαία Μερκούρη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Άγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη