«Ακόμα ξυπνάω με εφιάλτες...» - Οι νέες δηλώσεις της Αθανασοπούλου μετά την καταγγελία για βιασμό

«Μία τρέλα είναι η ζωή μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ακόμα ξυπνάω με εφιάλτες...» - Οι νέες δηλώσεις της Αθανασοπούλου μετά την καταγγελία για βιασμό

Ενα μήνα σχεδόν μετά τη μήνυση της για βιασμό από τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο, η Έλενα Αθανασοπούλου έκανε νέες δηλώσεις στην εκπομπή "Τι λες τώρα". Η ηθοποιός μίλησε για την ψυχολογική της κατάσταση και την λύτρωση που νιώθει.

«Μία τρέλα είναι η ζωή μου! Ένα μήνα μετά έρχεται σιγά, σιγά η λύτρωση και η ανακούφιση, βρίσκομαι συνεχώς με αγαπημένα μου πρόσωπα» είπε αρχικά.

Η εξομολόγηση της Έλενας Αθανασοπούλου

«Αυτήν την περίοδο δεν εργάζομαι γιατί το κλίμα είναι έντονο και δύσκολο, η ψυχολογία μου έχει διακυμάνσεις. Όταν έκανα την καταγγελία κάποιοι φίλοι μου γύρισαν και μου είπαν «γιατί θες να μπλέξεις;». Φυσικά το θεώρησα παράλογο και αστείο».

«Έχω αρκετή δύναμη, έχω ένα φιλικό περιβάλλον και αντλώ δύναμη. Δεν έχει σύντροφο γιατί αυτό που βιώνω είναι άγριο. Ακόμα ξυπνάω με εφιάλτες. Ο πατέρας μου προχθές με άκουσε να ουρλιάζω στον ύπνο μου», αποκάλυψε.

«Η "μηνύτρια" καθημερινά αναπαράγει την "καταγγελία" μου»

Την Τρίτη 10/5, ο δικηγόρος της Έλενας Αθανασοπούλου ανακοίνωσε δημόσια πως προχώρησε επίσημα σε μήνυση ενάντια στον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου. Ο ίδιος, όμως, το προηγούμενο βράδυ (9/5) είχε ήδη ειδοποιηθεί για την κατάσταση και προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δίνοντας κάποιες εξηγήσεις.

Ο σκηνοθέτης, λοιπόν, ανέφερε πως δεν επιθυμεί για κανέναν λόγο να βγει στο τηλεοπτικό "γυαλί" ή δημόσια γενικότερα και να απαντήσει ή να ξεκινήσει κάποια διαμάχη με την μηνύτρια, Έλενα Αθανασοπούλου, ενώ θεωρεί πως ο κόσμος αντιλαμβάνεται πως η ηθοποιός προσπαθεί να τον διασύρει και να καταστρέψει την φήμη του. Παρόλα αυτά, περιμένει την απόφαση της δικαοσύνης και ελπίζει πως θα μπορέσει να λάμψει η αλήθεια.

«Από την πρώτη στιγμή αυτής της αδιανόητης περιπέτειας ξεκαθάρισα ότι δεν θα εμπλακώ σε κανενός είδους δημόσια αντιπαράθεση με τη ”μηνύτρια” και θα περιμένω με σεβασμό τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Η ”μηνύτρια”, όμως, επιλέγει σχεδόν καθημερινά να αναπαράγει την εις βάρος μου ”καταγγελία”, με κωμικά βίντεο, αναρτήσεις στα social media και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ.

Πιστεύω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Σήμερα το πρωί, ο δικηγόρος μου κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αίτηση για επίσπευση των νόμιμων διαδικασιών και διερεύνηση της υπόθεσης κατ’ απόλυτη προτεραιότητα. Ελπίζω, έτσι, ότι σύντομα θα μου δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση».

.