Έγινε η πρόταση γάμου - Παντρεύεται κούκλος Έλληνας τραγουδιστής μετά από 2 χρόνια σχέσης

Ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες για το μυστήριο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έγινε η πρόταση γάμου - Παντρεύεται κούκλος Έλληνας τραγουδιστής μετά από 2 χρόνια σχέσης

Μπορεί μια αγαπημένη τραγουδίστρια να ανέβαλε το γάμο της, ωστόσο, ένας κούκλος τραγουδιστής έχει ήδη ξεκινήσεις τις διαδικασίες για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του έπειτα από περίπου δυο χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με σκοπό να προστατεύσει τη σχέση του από τα media και τα σχόλια που γίνονται και τα έχει καταφέρει πολύ καλά...

Αυτό το ζευγάρι της showbiz παντρεύεται

Ο λόγος για τον Λούκα Γιώρκα και την 27χρονη σύντροφο του Βασιλική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου και της εφημερίδας Real life, ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Μάλιστα, το ζευγάρι ήδη έχει αρχίσει να προγραμματίζει τις διαδικασίες του γάμου του!

Λούκας Γιώρκας γάμος

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη συμμετοχή του Λούκα Γιώρκα στην Eurovision

Ο Τάσος Ριζόπουλος πέτυχε τον Λούκα Γιώρκα και συζήτησαν για όλα τα τεκταινόμενα της Eurovision, ενώ ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην δική του συμμετοχή με το «Watch my Dance», τονίζοντας ότι τότε το τραγούδι μέσα σε 42 ώρες έφτασε στα κεντρικά της ΕΡΤ (δείτε εδώ τι συνέβη φέτος με το τρόπαιο των νικητών).

«Ήταν πολύ αναπάντεχο, συνέβη 42 ώρες πριν καταθέσουμε τη συμμετοχή μας. Δηλαδή είχαμε δηλώσει ότι θα συμμετέχουμε στην Eurovision, θα πήγαινα με άλλο τραγούδι και 42 ώρες πριν εμπνεύστηκε σαν ιδέα το «Watch my dance», γράφτηκε, ηχογραφήθηκε και το καταθέσαμε».

«Στο πρώτο demo, μάλιστα, που στείλαμε στην ΕΡΤ για το τραγούδι, το ραπ κομμάτι το έκανα εγώ γιατί δεν είχαμε βρει ακόμα ποιος θα το κάνει. Τότε δούλευα μαζί με τον Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα στην Ιερά Οδό. Είχαμε βρει άλλο τραγούδι, τώρα που έχουν περάσει πολλά χρόνια θα πω ότι θα πήγαινα με τραγούδι του Νίνο, ο Γιώργος Λύρας εμπνεύστηκε σαν ιδέα το Watch my Dance».

«Πήρε τηλέφωνο την Ελεάννα Βραχάλη και τον Σταύρο Χριστοδουλόπουλο και τους είπε την ιδέα του. Βράδυ Παρασκευής αυτό, Σάββατο πρωί είχαμε το τραγούδι σαν demο και Κυριακή απόγευμα πήγα στο στούντιο και το τραγούδησα. Την Δευτέρα το καταθέσαμε στην ΕΡΤ» συμπλήρωσε ο Λούκας Γιώρκας.

Eurovision Λούκας Γιόρκας