Asia Express: O πραγματικός λόγος που Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν οικειοθελώς

Και δεν πάει το μυαλό σας με τίποτα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Asia Express: O πραγματικός λόγος που Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν οικειοθελώς

Πριν από περίπου 2 εβδομάδες αναχώρησαν από την Ελλάδα οι παίκτες του Asia Express και μετά από μια μόνο, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν οικειοθελώς παίρνοντας το πρώτο αεροπλάνο για την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Open Weekend την ίδια ώρα που πρόβαλλαν και τα πλάνα από το αεροδρόμιο που αποκάλυψαν στο Super Κατερίνα.

Ο λόγος που αποχώρησαν από το Asia Express Μαυρικίου και Ζήση

«Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν πάρα πολύ δύσκολες, τα παιδιά δεν άντεξαν και αποχώρησαν. Έπρεπε να κοιμηθούν σε μια επαρχιακή πόλη, δεν υπήρχαν σπίτια, ήταν παράγκες, δεν είχαν μπάνιο. Τα γνωρίζανε αλλά δεν είχαν φανταστεί ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Το βράδυ έπρεπε να πείσουν τους ντόπιους να τους φιλοξενήσουν» αποκάλυψε η δημοσιογράφος.

Σε αυτό το σημείο ήθελαν να συλλάβουν παιδί μετά το Asia Express

«Δεν φοβάμαι καθόλου. Ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο» έλεγε η Ιλάειρα πριν πάνε στο παιχνίδι.

«Είναι αγώνας δρόμου. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί είναι αυτό που θα είναι τελευταίο στην κούρσα. Είσαι μόνος σου. Η διαμονή είναι δύσκολη γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες θα πρέπει να φιλοξενηθείς, να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει αλλιώς…. στρωματσάδα» ανέφερε με τη σειρά του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ενώ η αγαπημένη του παραδέχτηκε ότι η μαμά του ανησυχεί για το τι θα τρώει.

Όσο για το πότε σκοπεύουν να αποκτήσουν ένα παιδάκι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Με το που τελειώσουμε από το παιχνίδι. Να σας δώσω και ένα αποκλειστικό στο αεροπλάνο μέσα».