Αποχώρησαν από το Asia Express ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση: Βίντεο ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο

Πού βρίσκονται τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποχώρησαν από το Asia Express ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση: Βίντεο ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο

Μια αναπάντεχη είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Παρασκευής 20/5 η δημοσιογράφος της «Super Κατερίνα», Έλενα Πολυκάρπου. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν οικειοθελώς από το Asia Express, μόλις 11 μέρες μετά την αναχώρησή τους.

Αποχώρησαν από το Asia Express ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα

Η δημοσιογράφος, έλαβε ένα βίντεο από τηλεθεατή, στο οποίο φαίνεται το ερωτευμένο ζευγάρι σε καφετέρια κοντά στο αεροδρόμιο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονται κάπου στην Καμπότζη για τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής.

Και μπορεί τα ρεπορτάζ να τους θέλουν να νικούν την πρώτη δοκιμασία του ταξιδιού, η Έλενα Πολυκάρπου ανακοίνωσε ότι οι δύο τους αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

Το "ατύχημα" του Μαυρίκιου Μαυρικίου που έγινε viral

Το πρωί της Τρίτης 16/4 στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, έπαιξαν απόσπασμα από ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους φαν του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου από τις Πασχαλινές διακοπές του στον Άγιο Κωνσταντίνο, από όπου κατάγεται η αρραβωνιαστικιά του Ιλάειρα Ζήση

. Το ζευγάρι θέλησε να απολαύσει όμορφες οικογενειακές στιγμές και έτσι γονείς, συμπέθεροι, φίλοι αλλά και γείτονες έγιναν μία παρέα και διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσης.

Οι δυο τους φανερά ενθουσιασμένοι μπήκαν στην κουζίνα για να μαγειρέψουν για χάρη ενός βίντεο, όμως εκεί ο μουσικός είχε ένα μικρό ατύχημα που τον έκανε να φωνάξει από τον πόνο καθώς κάηκε.