Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Φεύγουν για Asia Express με γούνες και χρυσά - Τι πήραν μαζί τους;

Η αποκάλυψη στον αέρα του «Τι λες τώρα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Φεύγουν για Asia Express με γούνες και χρυσά - Τι πήραν μαζί τους;

Λίγο πριν αναχωρήσουν για την Ασία, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έχουν ετοιμάσει βαλίτσες και μιλούν στο κοινό για την εμπειρία που θα ζήσουν. Πιστεύουν δε, ότι ο έρωτας τους θα φουντώσει μετά από κάτι τέτοιο, καθώς είναι πολλές οι προκλήσεις για όλα όσα έχουν να αντιμετωπίσουν.

Έτοιμοι για το Asia Express ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση

Για τη συμμετοχή του στο Asia Express και για τις προετοιμασίες τους, μίλησαν το πρωί της Κυριακής 8/5 στην εκπομπή «Τι λες τώρα». Φυσικά όλες αυτές οι «φαμφάρες» δεν άρεσαν στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Θα έχουμε μια τσάντα και για τους δύο μας», τόνισε το ζευγάρι, ξεκαθαρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να μην έχουν μαζί τα αγαπημένα τους ρούχα.

Μεταξύ των πραγμάτων που πήραν μαζί τους, μια γούνα, ένα χρυσό σακάκι και πολλά φορέματα.

«Πιστεύω πως πουλάμε, φάνηκε από την πρόταση που μας έγινε από το παιχνίδι. Πάμε για να κερδίσουμε», σχολίασε με περίσσια σιγουριά ο Μαυρίκιος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο τους, αποκαλύπτοντας ότι η Άννα Βίσση δε θα τραγουδήσει τελικά στον γάμο του ζευγαριού.

«Ναυάγησε το να έρθει η Άννα Βίσση να τραγουδήσει. Είμαστε σε επικοινωνία με την Έλλη Κοκκίνου».

Πόσο; Τόσο κοστίζει το πιο ακριβό φόρεμα στη συλλογή της Ιλάειρας Ζήση

Μπορεί να γνωρίσαμε την Ιλάειρα Ζήση μέσα από τη σχέση της και τον αρραβώνα της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ωστόσο η αλήθεια είναι πως σιγά σιγά προσπαθεί να κάνει τα δικά της βήματα και έτσι πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε τη δική της συλλογή ρούχων (δείτε εδώ φωτογραφίες από την επίδειξη).

Εμείς ξέρετε... ψάχνουμε πάντα και σας βρίσκουμε τα καλύτερα κομμάτια από Zara, H&M κλπ και έτσι δε θα μπορούσαμε να μην κάνουμε και μία βόλτα στο διαδικτυακό κατάστημα της Ιλάειρας Ζήση προκειμένου να δούμε όλα τα κομμάτια που κυκλοφόρησε αναλυτικά.

Όπως παρατηρήσαμε ωστόσο τα ρούχα της είναι τσιμπημένα. Συγκεκριμένα, εντοπίσαμε ένα μάξι φόρεμα, το οποίο είναι και το πιο ακριβό της συλλογής της.

Το φόρεμα αυτό, είναι μάξι με τούλι και κρόσσια ενώ έχει διάφανα μανίκια και κοστίζει... 299€! Ναι καλά διαβάσατε! Είναι βέβαια ένα πολύ εντυπωσιακό ρούχο, το οποίο μπορεί άνετα να φορεθεί σε μία επίσημη εκδήλωση όπως ένας γάμος.

Ιλάειρα Ζήση ρούχα