Άβαφη και με άφτιαχτο μαλλί - Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τον κήπο του σπιτιού της

Πως πέρασε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άβαφη και με άφτιαχτο μαλλί - Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από τον κήπο του σπιτιού της

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να ευχήθηκε χθες 21/5 με μια φωτογραφία από την εκπομπή της, ωστόσο, σήμερα 22/5 αποκάλυψε πως πέρασε την ημέρα της ονομαστικής της εορτής. Η παρουσιάστρια πόζαρε στον κήπο τους σπιτιού της χωρίς ίχνος make up και με άφτιαχτο μαλλί.

Αυτό το Σαββατοκύριακο οικογενειακώς αποφάσισαν να το περάσουν στην Αθήνα, καθώς όπως αποκάλυψε κάθε χρόνο την ημέρα της γιορτής της έχουν ως έθιμο να μαζεύουν τα κεράσια που φυτεύουν.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

«Κάθε χρόνο στην γιορτή μου μαζεύουμε τα κεράσια από τον κηπο μας ! Μεγαλη χαρά και ικανοποίηση», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στην Αθήνα

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, του ο οποίου η μητέρα έχει μια επιθυμία και μόνο μετά το χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια φωτογραφίες

σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου