«Από όσο γνωρίζω φέτος είναι...» - Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για τον νέο κύκλο του GNTM

«Για εμένα ο κύκλος έκλεισε»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Από όσο γνωρίζω φέτος είναι...» - Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για τον νέο κύκλο του GNTM

Την Κυριακή 22/5 στο Τι λες τώρα, εκτός από το ρεπορτάζ σχετικά με τις audition για την κριτική επιτροπή του GNTM 5, προβλήθηκαν δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη στην εκπομπή, καθώς η κάμερα τον συνάντησε στο Queer Festival και έκανε κάποια σχόλια για τον νέο κύκλο του του ριάλιτι.

Οι δηλώσεις του Μπράτη για το GNTM

«Πολύ ωραία επιστρέφει η Βίκυ, που είναι το GNTM. Το θέμα με τα GNTM όλου του κόσμου είναι ότι τα παιδιά που πηγαίνουν, πρέπει να έχουν μπροστά τους ένα είδωλο να φτάσουν, ένα μοντέλο που όχι απλά τα έχει καταφέρει αλλά έχει γίνει super star. Η Βίκυ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος» είπε ο Άγγελος Μπράτης.

«Για εμένα ο κύκλος του GNTM έκλεισε, το έκανα τέσσερα χρόνια και μου έδωσε πολλές εμπειρίες. Πέρασα πολύ ωραία κι έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου. Νομίζω ότι τα πήγαμε πολύ καλά από αυτό που καταλαβαίνω. Από όσο γνωρίζω φέτος είναι η Βίκυ κι ο Καράβας επιτροπή» συμπλήρωσε.

«Το να μην είμαι στον επόμενο κύκλο...»

Τον γνωστό σχεδιαστή, Άγγελο Μπράτη, γνωρίσαμε καλύτερα και τον απολαύσαμε στην εκπομπή του GNTM για τις τελευταίες συνεχόμενες τέσσερεις σεζόν. Ο σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο GNTM που δεν θα είναι φέτος, στον ρόλο της Βίκυς Καγιά, τη νέα τηλεοπτική πρόταση αλλά και την κατάθλιψη.

«Το να μην είμαι στον επόμενο κύκλο του GNTM ήταν κάτι που έγινε εν κοινή συναινέσει. Κάθε πράγμα θεωρώ ότι πρέπει να κλείνει και τον κύκλο του. Μέσα από το GNTM έμαθα πάρα πολλά πράγματα, κυρίως για τον εαυτό μου κι έκανα πολλούς φίλους και η συνεργασία με την παράγωγη ήταν τέλεια. Η Βίκυ ήταν αυτή που με πήγε στο GNTM και επέμενε τόσο πολύ να πάω στο casting. Με υποστήριξε και τη θεωρώ μέντορα μου στην τηλεόραση. Αυτοί που θα μου λείψουν περισσότερο από το GNTM είναι όλοι οι οπερατέρ, οι ηλεκτρολόγοι, οι άνθρωποι στα φωτά και τον ήχο. Αν δεν ήταν αυτοί δεν ξέρω τι θα έκανα», δήλωσε για την παραγωγή του ριάλιτι αλλά και τη Βίκυ Καγιά.

«Κι εγώ έχω στενοχωρηθεί πάρα πολλές φορές άλλα δεν σταμάτησα να κάνω τη δουλειά που κάνω. Μόνο μία περίπτωση υπήρχε που δεν ήταν ότι ήμουν αυστηρός. Είχε ξεφύγει κάπως η διάθεση μου, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένος», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων ο Άγγελος Μπράτης τοποθετήθηκε σχετικά με κάποια ενδεχόμενη νέα πρόταση για την τηλεόραση.

«Θα με ενδιέφερε σίγουρα να ξανακάνω κάτι στην τηλεόραση, αρκεί να είναι κάτι διαφορετικό. Δέχθηκα μία πρόταση την οποία και απέρριψα μέσα σε δυο ώρες. δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Εγώ έχω δουλειά και εξακολουθούσα να την έχω όταν έκανα τηλεόραση. Δεν με απασχολούν τα κουτσομπολιά, δεν με ενδιαφέρουν οι ζωές των άλλων και δεν έχω καμία αγωνία μη χάσω τη δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μίλησε όμως για την κατάθλιψη που είχε στον πρώτο κύκλο του GNTM.

«Το πρόβλημα με την κατάθλιψη είναι ότι δεν την αναγνωρίζεις. Πρέπει να φτάσεις σε ένα σημείο τόσο χαμηλό που να μην έχεις διέξοδο για να την καταλάβεις. Ούτε εγώ γνώριζα ότι έχω κατάθλιψη, απλώς έτυχε να πάθω μία πολύ μεγάλη κρίση άγχους και από εκεί να αποκαλυφθεί.

Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για συνεχίσω άλλα και να μην δημιουργώ πρόβλημα στους συνεργάτες μου. Οι συνεργάτες μου με αγκάλιασαν, με προστάτεψαν. Ποτέ δεν άφησαν να φανεί κάτι λάθος και το μοντάζ βοηθούσε τρομερά γιατί δεν μιλούσα πολύ. Από τη δεύτερη σεζόν άρχισα να το απολαμβάνω πάρα πολύ, να γελάω και να περνάω υπέροχα γιατί ένιωθα πολύ άνετα με την ομάδα.

Την τρίτη χρονιά του GNTM, αποφάσισα να φορέσω μάσκα. Ο ρόλος μου να γίνει κανονικός ρόλος και να διαχωρίσω τον Άγγελο από τον τηλεοπτικό χαρακτήρα σε μία συγκεκριμένη εκπομπή. Άφησα μούσια, έχασα δεκαπέντε κιλά, φόρεσα γυαλιά και τα πιο ωραία sur mesure κουστουμιά. Δημιούργησα μόνος μου τη μάσκα μου και τον χαρακτήρα μου. Κανένας δεν με σκηνοθέτησε», συμπλήρωσε.

«Η μεγαλύτερη θυσία που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι δεν έφαγα μακαρόνια για δυο μήνες για να χάσω δεκαπέντε κιλά και να πάω στο GNTM», αποκάλυψε.