«Δεν είναι σε θερμοκοιτίδα απλά...» - Ο Ζαμπίδης αποκαλύπτει γιατί δεν έχουν πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο

Όλα όσα δήλωσε ο τρισευτυχισμένος μπαμπάς

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν είναι σε θερμοκοιτίδα απλά...» - Ο Ζαμπίδης αποκαλύπτει γιατί δεν έχουν πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο

Τον Μιχάλη Ζαμπίδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ την Κυριακή 22/5. Ο Έλληνας μποξέρ ρωτήθηκε για την πρόσφατη γέννηση των διδύμων, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που ακόμα δεν έχουν πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο, και τα συναισθήματά του για το ευτυχές γεγονός.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη στην εκπομπή

Το ζευγάρι εξ αρχής είχε αποφασίσει να μην μάθει το φύλο των μωρών, γι’ αυτό και έβαψαν το δωμάτιό τους σε ένα ουδέτερο χρώμα: «Εγώ ήθελα να ξέρω, για να οραματίζομαι. Μετά τον τρίτο μήνα είπαμε ok, ας πάει!».

«Αυτό που μου βγαίνει είναι μία σύνδεση… Μία σύνδεση που την αισθάνομαι όπου και να είμαι. Είναι κάτι περίεργο και πλέον προσέχω περισσότερο», είπε σχετικά για το πως βιώνει την εμπειρία της πατρότητας.

Η διαδικασία του τοκετού ξεκίνησε διακριτικά, και όπως σχολίασε και ο ίδιος, «οι δίδυμες ήταν συνεργάσιμες και έσπρωχναν να βγουν».

Για τον λόγο που είναι ακόμα στο νοσοκομείο, απάντησε: «Η Μαρία ενώ θα μπορούσε να βγει, δεν έχει βγει ακόμα από το μαιευτήριο αλλά προτιμήσαμε να μείνει μέσα γιατί τα δίδυμα είναι λίγο πιο ελαφριά. Περιμένουμε να πάνε 2.200. Οι εξετάσεις τους είναι καλές. Δεν είναι σε θερμοκοιτίδα απλά τα παρακολουθούν. Πηγαίνει η μαμά τους ανά τρεις ώρες και τα ταϊζει, και απλά περιμένουμε να πάρουν περίπου άλλα 100 γραμμάρια για να είναι 2200 το καθένα και να πάμε σπίτι».

Παρά τις επίμονες πιέσεις του Αρτ, ο Μιχάλης Ζαμπίδης δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα τα ονόματα των διδύμων: «Δεν μπορώ να πω, ακόμα είναι υπό έρευνα και υπό συζήτηση», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής.

Οι πρώτες δηλώσεις του αμέσως μετά τη γέννηση των παιδιών του

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης (17/5) ο Μιχάλης Ζαμπίδης, μόλις λίγες ώρες μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών του.

«Τις γνωρίσαμε την Κυριακή. Πολύ ωραία εμπειρία, δεν ξέρω πώς να το επικοινωνήσω. Είναι τρομερό να έχεις δύο μικρά πλασματάκια στα χέρια σου που είναι από εσένα και τη σύντροφό σου. Ήμουν μέσα στον τοκετό, έκοψα τον ομφάλιο και τις δύο φορές.

Ήμουν ήρεμος και μου έκανε εντύπωση. Δεν περίμενα να έχω ένταση, ένταση σε mood αγώνα και είχε και υπέρβαση από τη Μαρία», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης ενώ η γιατρός που έφερε στον κόσμο τα παιδιά αποκάλυψε πως η Μαρία γέννησε φυσιολογικά και η μητέρα ήταν πάρα πολύ δυνατή και ψύχραιμη.

Μιχάλης Ζαμπίδης σύντροφος

«Είμαστε σε έρευνα για το όνομα. Τώρα ξεκινάμε να έχουμε έμπνευση. Με τρεις γυναίκες στο πλευρό μου αισθάνομαι πολύ όμορφα αλλά έχω κάποιες παραπάνω ευθύνες. Τώρα πια σκέφτομαι δύο φορές παραπάνω για να έχουμε μία όμορφη ζωή και να μην τους λείψει κάτι», ανέφερε κλείνοντας ο πυγμάχος.