«Ήμουν 17 χρονών και...» - Η Γιώτα Νέγκα σε μία σπάνια αποκάλυψη για την καριέρα της

Πως ξεκίνησε το τραγούδι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήμουν 17 χρονών και...» - Η Γιώτα Νέγκα σε μία σπάνια αποκάλυψη για την καριέρα της

Την Κυριακή 22/5 η Γιώτα Νέγκα, που πρόσφατα είχε μιλήσει και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη φωνή της, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στο Καλύτερα δε Γίνεται, και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων για το ξεκίνημά της στο τραγούδι αλλά και για την μεγάλη μετέπειτα καριέρα της.

Η εξομολόγηση της Γιώτας Νέγκα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις της, ενώ έπειτα αποκάλυψε ότι και το επίθετό της δεν είναι το δικό της, αλλά του πρώην συζύγου της και αποφάσισε να το κρατήσει γιατί είναι πιο καλλιτεχνικό.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το ποια ήταν εκείνη η πρώτη φορά που πήρε πραγματική χαρά από το επάγγελμά της, η ίδια απάντησε ότι σε ηλικία 17 χρονών είχε επισκεφθεί με τους γονείς της μια μουσική σκηνή, για να διασκεδάσουν και εκείνη την στιγμή, η ίδια σηκώθηκε για να τραγουδήσει. Μόλις έφτασε η ώρα να κατέβει από την σκηνή, ο κόσμος δεν την άφησε και ζήταγε περισσότερο τραγούδι, με την ίδια να αισθάνεται αμέριστη χαρά.

Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της τραγουδίστριας - Δεν της φαίνεται καθόλου

Η Γιώτα Νέγκα ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή Σημείο Συνάντησης και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει στο τηλεοπτικό κοινό την πραγματική της ηλικία, και η αλήθεια είναι πως δεν της φαίνεται καθόλου. Βέβαια η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η Google βγάζει διαφορετικό νούμερο.

Στη συζήτησή της με την Πέμη Ζούνη, η Γιώτα Νέγκα ξεκαθάρισε πως εδώ και καιρό έχει παρατηρήσει ότι η Google της προσθέτει μερικά χρόνια και για τον λόγο αυτό, μία φίλη της αποφάσισε να το αλλάξει.

«Γκουγκλάρουν και βρίσκουν την ηλικία μας αν θέλουν. Εμένα στη Google με έχουν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη.

Πρόσφατα το διόρθωσε μι φίλη μου, γιατί μου δεν το άντεχε και μου έλεγε ‘δεν μπορώ να το βλέπω, να το διορθώσω’», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Η Γιώτα Νέγκα, αν δεν έχει γίνει ξανά κάποια αλλαγή στην Google, είναι 56 ετών.