«Μου είπανε γιατί δεν το κρατάς;» - Η εξομολόγηση της Λυδίας Φωτοπούλου για την μητρότητα σε νεαρή ηλικία

«Ξαφνικά ήρθε ένα παιδί και το κράτησα κάτω από δύσκολες συνθήκες»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μου είπανε γιατί δεν το κρατάς;» - Η εξομολόγηση της Λυδίας Φωτοπούλου για την μητρότητα σε νεαρή ηλικία

Την Κυριακή 22/5 καλεσμένη στον καναπέ και την παρέα του DOT, ήταν η Λυδία Φωτοπούλου , την οποία απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν μέσα από τον ρόλο της «Μαριλού» στην επιτυχημένη σειρά «Τούρτα της Μαμάς» της ΕΡΤ. Η ταλαντούχα και καταξιωμένη ηθοποιός παραχώρησε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη (δείτε όσα αποκάλυψε νωρίτερα ο Σταύρος Σβήγκος για το παιδί του) στους μιλώντας για το γεγονός ότι έγινε πολύ μικρή μητέρα και αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που βίωσε σε αυτό το ταξίδι.

Όσα εξομολογήθηκε η Λυδία Φωτοπούλου για το παιδί της

«Ήρθε ένα παιδί, όπως συμβαίνει σε πολλές νεαρές κοπέλες. Ήρθε ένα παιδί και βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι κοντά μου, που μου είπανε γιατί δεν το κρατάς; Τους ευγνωμονώ» είπε αρχικά η Λυδία Φωτοπούλου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε η ηθοποιός: «Ξαφνικά ήρθε ένα παιδί και το κράτησα και μπορώ να πω κάτω από δύσκολες συνθήκες. Τώρα είναι ότι σπουδαιότερο έχω. Τα πρώτα χρόνια που ήμουν στο Κρατικό Θέατρο ήταν πιο εύκολα. Τα δύσκολα ήρθαν όταν κατέβηκα να κάνω τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα και δεν μπορούσα να πω όχι.

Ο Βουτσινάς τότε μου είπε ότι αν κάνεις αυτή τη στιγμή αυτό που θέλεις και δεν σου μείνει κανένα απωθημένο ότι έκανες θυσία, δεν θα το χτυπήσεις ποτέ στο παιδί. Περάσαμε δύσκολα γιατί πηγαινοερχόμουν και το παιδί ήταν με τον μπαμπά του στην Θεσσαλονίκη».

Η Καίτη Κωνσταντίνου ανακοίνωσε το τέλος της Τούρτας της Μαμάς

Το μεσημέρι της Πέμπτης 19/5 η Καίτη Κωσταντίνου βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για το τέλος της «Τούρτας της Μαμάς», για τον εμβληματικό ρόλο της Σωσώς στα «Εγκλήματα», αλλά και για τον σάλο που προκάλεσε το πρώτο γκέι φιλί στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

«Στεναχωριέμαι που χάνω αυτή την οικογένεια. Αυτή ήταν ευλογημένη δουλειά. Θα μείνουν όλα αυτά που θεωρεί ο κόσμος τολμηρά και σουρεάλ. Και θα μείνει σαν πολύ κανονικό τώρα πια. Θέλω να πω και για το τέλος κάθε επεισοδίου που βγαίνει η τούρτα, πάντα νιώθω μια συγκίνηση» στάθηκε η ηθοποποιός.

Μιλώντας για τη «Σωσώ» επανέλαβε ότι δεν έγινε από την αρχή κατανοητή σειρά και πήρε τα πάνω της με καθυστέρηση.

«Είχα τέτοια πίστη σε αυτή τη δουλειά, ήμουν σίγουρη ότι θα γίνει επιτυχία. Μου άρεσε πολύ ο ρόλος. Μου αρέσουν και οι κακοί χαρακτήρες, τους βρίσκω ενδιαφέροντες. Την είχα αγαπήσει πάρα πολύ», παραδέχτηκε η Καίτη Κωνσταντίνου.