Στιγμές ευτυχίας για τον Γιάννη Βαρδή - Το θεματικό πάρτι για τα γενέθλια της κορούλας του

Η τρυφερή ανάρτηση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιάννη Βαρδή - Το θεματικό πάρτι για τα γενέθλια της κορούλας του

Ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος πρόσφατα κατέθεσε μήνυση, έχει φτιάξει μια πολύ όμορφη και δεμένη οικογένεια μαζί με την γυναίκα του Νατάσσα Σκαφίδα. Το ζευγάρι διατηρεί μια πολύ καλή σχέση με τα social media, καθώς συχνά βλέπουμε αναρτήσεις τους τόσο από προσωπικές τους στιγμές όσο και από όσα κάνουν με τα δύο παιδάκια τους.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια της μικρής εξάχρονης κόρης τους, που ήταν πριν λίγες μέρες, και το παιδικό πάρτι, που της ετοίμασαν. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία τους με λεζάντα «Δυο λονταρια ενας κριος ενας ταυρος ενας τιγρης και ενας διδυμος». Την ίδια ανάρτηση έκανε και η Σκαφιδά.

H τούρτα του πάρτι ήταν πραγματικά απίθανη και θέμα του πάρτι οι ήρωες του "Lion King", Τιμόν και Πούμπα. Η μικρή Κατερίνα, είχε ζωγραφισμένο το πρόσωπό της και επίσης facepainting είχαν και όλα τα καλεσμένα παιδάκια του πάρτι. Ο μπαμπάς Γιάννης έφερε μέχρι και ένα υπέροχο κόκκινο βανάκι, που είχε γραμμένο το όνομα της εορτάζουσας.

Η ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή για τα γενέθλια της κόρης τους

Η γυναίκα και τα παιδιά του Γιάννη Βαρδή φτιάχνουν πασχαλινά κουλουράκια

Ο τραγουδιστής αφιερώνει χρόνο στα παιδιά του, καθώς τώρα πια που η μεγάλη του κόρη έχει μεγαλώσει μπορούν να παίζουν και παιχνίδια για μεγάλους. Η διαφορά και το πόσο αλλάζουν όσο περνάει ο καιρός φαίνεται και από την τελευταία ανάρτηση της Νατάσσας με τους 3 τους να φτιάχνουν πασχαλινά κουλουράκια.

Νατάσσα Σκαφιδά