Άλλη ξανθιά του χρέωναν με άλλη ξανθιά τελικά είναι σε σχέση - Τα καυτά φιλιά του Ντέμη Νικολαΐδη σε ταβέρνα

Η σύντροφός του μετά το διαζύγιό του με την Δέσποινα Βανδή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλη ξανθιά του χρέωναν με άλλη ξανθιά τελικά είναι σε σχέση - Τα καυτά φιλιά του Ντέμη Νικολαΐδη σε ταβέρνα

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του με την Δέσποινα Βανδή, δημοσιεύματα βιάστηκαν να του χρεώσουν νέα σύντροφο. Ξανθιά, εντυπωσιακή και γνωστή παρουσιάστρια (δείτε εδώ ποια είναι). Ωστόσο, νέο ρεπορτάζ αναφέρει πως τελικά είναι μόνο φίλοι... άλλωστε το είχε διαψεύσει και ο ίδιος ο Ντέμης Νικολαΐδης δημόσια.

Η εβδομάδα ξεκίνησε με μια νέα αποκάλυψη για την ζωή του αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ που παίχτηκε στον αέρα του Happy Day το πρωί της Δευτέρας 23/5, ο Ντέμης έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μιας ξανθιά και πολύ εντυπωσιακής κυρίας που όμως απέχει κατά πολύ από τον χώρο της showbiz και τα media.

Παπαρατσικές φωτογραφίες που έφερε στο φως η εκπομπή έχουν απαθανατίσει το ζευγάρι σε ταβέρνα, με μεγάλη παρέα να διασκεδάζει. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ στο τραπέζι κάθονταν τρία ζευγάρια, ένα εκ των οποίων ήταν ο Ντέμης με την εν λόγω κυρία...

Χαμογελαστός ο Ντέμης Νικολαΐδης

Μάλιστα, ακούστηκε πως ήταν πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους αφού αντάλλασσαν φιλιά χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα αδιάκριτα βλέμματα...

Σε αυτό το σπίτι μένει με τα παιδιά της η Δέσποινα Βανδή μετά τον χωρισμό - Δείτε φωτογραφίες

Σε αυτό τον σπίτι στέγαζε τον έρωτά της με τον Ντέμη Νικολαΐδη τόσα χρόνια τώρα, σε αυτό θα συνεχίσει να μένει μόνο με τα παιδιά της πια, μετά τον χωρισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παλαίμαχος βρίσκεται σε αναζήτηση νέου οικήματος ενώ η Δέσποινα Βανδή διαμένει στην μονοκατοικία τους στην Βούλα.

Να υπενθυμίσουμε πως το ζευγάρι με τα δυο του παιδιά, Μελίνα και Γιώργο, μετακόμισαν από το Κεφαλάρι στην πολυτελή μεζονέτα της Βούλας,το 2013. Το σπίτι βρίσκεται ψηλά σε λόφο στα σύνορα Βούλας και Βάρης, σε έναν ήσυχο δρόμο.

Πριν από αρκετό καιρό, μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Αποκαλυπτικά, η τραγουδίστρια μπαίνοντας στο σπίτι της αντίκρυσε μια τρομακτική εικόνα με το σπίτι να είναι λεηλατημένο από διαρρήκτες.

«Όταν μπήκε στο σπίτι και το είδε σε αυτή την κατάσταση έπαθε σοκ, η εικόνα ήταν τρομακτική!» ανέφερε χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της εκπομπής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα κοσμήματα που είχαν κλαπεί τότε ξεπερνούσαν τις 200.000 ευρώ. Φαίνεται πως οι διαρρήκτες έδρασαν ανενόχλητοι γνωρίζοντας ότι όλα τα μέλη της οικογένειας θα έλειπαν από το σπίτι για αρκετές ώρες.

Δέσποινα Βανδή χωρισμός

Δέσποινα Βανδή σπίτι

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό του.