Επική φάρσα από τον Βασάλο στην Βαλαβάνη - Η πρόταση για πολιτικό γάμο και η ξεκαρδιστική απάντηση

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επική φάρσα από τον Βασάλο στην Βαλαβάνη - Η πρόταση για πολιτικό γάμο και η ξεκαρδιστική απάντηση

Το βράδυ της Κυριακής (22/5) προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο του «Night Out» μέσα από την εκπομπή MEGA όπου μεταξύ άλλων καλεσμένος ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Από την άλλη, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ζήτησε από τον ίδιο στα πλαίσια του παιχνιδιού «Θάρρος ή Αλήθεια» ζήτησε από τον ίδιο να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στην σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη με την οποία πριν από λίγο καιρό είχαν "φουντώσει" οι φήμες που τους ήθελαν να έχουν επιλέξει χωριστούς δρόμους.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε στην αγαπημένη του ότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων είχε ένα ατύχημα που τον τρόμαξε πολύ με αποτέλεσμα να αναφέρει πως ήρθε η ώρα να προχωρήσουν σε πολιτικό γάμο. Άραγε ποια ήταν η αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο συγκεκριμένο άκουσμα;

Η επική αντίδραση της Βαλαβάνη στην φάρσα του Βασάλου

«Πρόταση γάμου;» - Το σχόλιο του Βασάλου για τη σχέση του με τη Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τις φήμες χωρισμού

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εμφανίστηκε για τελευταία φορά στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι το μεσημέρι της Κυριακής 1/5 (δείτε εδώ πώς τον αποχαιρέτησε η Σίσσυ Χρηστίδου) και αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, τηλεφώνησε και η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ρώτησε αν σκοπεύει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Έφυγα από την εκπομπή για να πάω στο Asia Express γιατί είναι μια εμπειρία που δε μπορείς εύκολα να τη ζήσεις και δεν έρχονται κάθε μέρα αυτά. Υπέγραψα μόνο για το Asia Express δεν υπέγραψα με το Star για του χρόνου. Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το “Χαμογέλα και πάλι” στη Barking Well είναι ανοιχτή η πόρτα πάντα… Είμαι συνειδητοποιημένος. Ένα μήνα τώρα το ήξερε και η Σίσσυ και εγώ ότι ήταν η τελευταία εκπομπή…», είπε αρχικά.

Στο σημείο εκείνο η συέντευξη διεκόπη καθώς τηλεφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θέλησε να μάθει αν σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ναι με την Ευρυδική όλα καλά. Πρόταση γάμου πότε θα κάνω; Δε με βιάζει κάτι» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.