Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Ανακοινώθηκε ποια ηθοποιός παίρνει τη θέση της στην παράσταση με τον Παπαδόπουλο

Ποια είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Ανακοινώθηκε ποια  ηθοποιός παίρνει τη θέση της στην παράσταση με τον Παπαδόπουλο

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχώρησε από τις παραστάσεις του "Sexy Laundry" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Πιο συγκεκριμένα, όπως είχε γίνει γνωστό η ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωσή της υποστήριξε πως υπήρξε ένα αδικαιολόγητο ξέσπασμα οργής.

Από την άλλη, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Happy Day» αποκάλυψε ότι οι παραστάσεις θα συνεχίσουν κανονικά με νέα αντικαταστάτρια, όπου μεταξύ άλλων αναμένεται να δούμε την Ρένια Λουϊζίδου να παίρνει την θέση της Δάφνης Λαμπροπούλου.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την παράσταση "Sexy Laundry"

Οι δηλώσεις της Λαμπρόγιαννη για τον Παπαδόπουλο 2,5 μήνες πριν την καταγγελία

Το πρωί της Τετάρτης 13/4 έγινε γνωστό πως η Δάφνη Λαμπρόγιαννη κατήγγειλε τον συνάδελφο της Σπύρο Παπαδόπουλο για οργισμένη συμπεριφορά κατά το τέλος της παράστασης, που συμπρωταγωνιστούσαν. Σαν βόμβα έπεσε η είδηση αυτή στο χώρο μιας και δεν είχε ακουστεί κάτι για τα δύο αυτά ονόματα.

Η αλήθεια είναι πως το κοινό ξαφνιάστηκε με την καταγγελία κατά πολύ, μιας και όσοι είχαν ακούσει τις δηλώσεις της ηθοποιού στην εκπομπή ελένη, είχαν αντιληφθεί πως είχαν μια ισορροπημένη σχέση.

«Είναι πολύ ντροπαλός ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Με τον Σπύρο έχουμε κοινούς κώδικες σχετικά με το πώς μπορεί να είναι η υποκριτική. Οπότε συναντιέσαι γρήγορα κι έτσι παρόλο που δε γνωριζόμαστε είναι σαν να γνωριζόμαστε πάρα πολύ πάνω στη σκηνή. Το έργο είναι κατά βάση κωμωδία αλλά έχει πολλές πλευρές και πολλά συγκινητικά κομμάτια.

Είναι η πρώτη φορά που παίζουμε μαζί με τον Σπύρο. Είμαστε πολύ καλά με τον Σπύρο. Έχουμε μια ανταποδοτική τρυφερότητα και είναι πολύ ωραίο αυτό», είχε πει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.