Πασίγνωστο ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του - Οι φωτογραφίες από το παραμυθένιο θρησκευτικό γάμο

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πασίγνωστο ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση του - Οι φωτογραφίες από το παραμυθένιο θρησκευτικό γάμο

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker έκαναν το επόμενο βήμα στην σχέση τους καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμος στην Ιταλία όπου υπήρξαν δεκάδες καλεσμένοι. Όπως ήταν λογικό μέχρι στιγμής έχει συζητηθεί όσο τίποτα άλλο μιας και όταν γνωστοποιήθηκε πως είναι μαζί, έγινε ο κακός "χαμός".

Μάλιστα, η τελετή ήταν άκρως παραμυθένια αφού πραγματοποιήθηκε στο Πορτοφίνο της Ιταλίας στο επιβλητικό Castello Brown. Αναμφίβολα, από το πλευρό του ζευγαριού δεν θα έλειπαν και τα παιδιά τους ενώ το ιερό μυστήριο έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Βέβαια, μιας και είναι μια οικογένεια που έφερε μια καινούργια τάση στο διαδίκτυο δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες οι οποίες "καίνε" για τα καλά το γεγονός πως όλα ήταν άκρως εντυπωσιακά. (Να τονίσουμε πως οι δυο τους είχαν παντρευτεί και μόνοι του στο Las Vegas)

Ο εντυπωσιακός γάμος της Kourtney Kardashian και του Travis Barker

Τα φάρμακα που έπαιρνε για την εξωσωματική της δημιούργησαν πρόωρη εμμηνόπαυση

Πριν από λίγες ημέρες βγήκαν αποσπάσματα από το πρώτο τρέιλερ για το come back του «Keeping Up With The Kardashians» και τα μέλη της οικογένειας Kardashian έδωσαν μία αποκαλυπτική είδηση λίγο πριν την πρεμιέρα κρατώντας έτσι το ενδιαφέρον για το πρώτο επεισόδιο.

Η είδηση αφορά την μεγαλύτερη αδερφή, την Kourtney, η οποία διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς παντρεύεται, όμως αποκάλυψε και ένα άσχημο γεγονός για την υγεία της.

Ειδικότερα, η 42χρονη τηλεπερσόνα, στο τρέιλερ της σειράς που θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον Απρίλιο, αποκάλυψε ότι έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να μείνει έγκυος από τον ντράμερ των Blink 182 Travis Barker, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της απέναντι σε εκείνους, που τη σχολίαζαν, όταν είχε πάρει κιλά. Η διαδικασία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είχε ως αποτέλεσμα να τη φέρει αντιμέτωπη με πρόωρη εμμηνόπαυση αλλά και να της αυξήσει το βάρος.

Στο λίγων δευτερολέπτων απόσπασμα που κυκλοφόρησε στα media, προκαλώντας την αναμενόμενη απήχηση, η Κardashian εξήγησε ότι συγκεκριμένο φάρμακο που έπαιρνε για να τη βοηθήσει στη διαδικασία, κατέληξε να της προκαλέσει πρόωρη διακοπή της περιόδου της αλλά και μεγάλη αύξηση βάρους, την ίδια στιγμή, που οι χρήστες των social media, έκαναν πάρτι στα social media στοχοποιώντας τα κιλά της. «Είναι τόσο αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι περνούν», φαίνεται να λέει στη μητέρα της Kris Jenner προσθέτοντας, «Τα φάρμακα που μου έδιναν μού προκάλεσαν εμμηνόπαυση».