"Έσπασε" την σιωπή της η Πηνελόπη Πλάκα: «Έχω περάσει δύσκολα σε συνεργασία, ένιωθα...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Πηνελόπη Πλάκα η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για την δύσκολη συνεργασία που είχε παλιότερα καθώς τόνισε χαρακτηριστικά πως:

«Έχω περάσει δύσκολα σε συνεργασία, ένιωθα ξένο σώμα». Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει και για την απώλεια που την "κόστισε" καθώς έκανε ψυχοθεραπεία.

Οι δηλώσεις της Πηνελόπης Πλάκα

«Η ομορφιά στο επάγγελμα που κάνουμε μπορεί να ανοίξει πόρτες για κάποιους ρόλους, για κάποιους άλλους μπορεί η ομορφιά να μην είναι κάτι τόσο σημαντικό. Εμένα με βοήθησε. Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου, έχω δουλέψει και με ειδικό, διαβάζω πολύ, μου αρέσει, θέλω να εξελίσσομαι. Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να εξελιχθώ.

Αναφερόμενη στην απώλεια της γιαγιάς και του παππού της, με τους οποίους είχε μεγαλώσει, η Πηνελόπη Πλάκα λέει: «Κάθε απώλεια είναι δύσκολη στη ζωή, πόσο μάλλον να έχεις μεγαλώσει με ανθρώπους και να τους χάνεις. Νομίζω όμως ότι σε πάει και ένα βήμα παραπάνω, σκέφτεσαι να κάνεις πράγματα για να είσαι ευτυχισμένος, να δημιουργήσεις δική σου οικογένεια, να συνεχίσεις τη ροή των πραγμάτων».

«Έφτασα στα όρια της κατάθλιψης! Δεν καταλάβαινα τι έχω...»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε η Πηνελόπη Πλάκα. Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο» από την οποία αποχώρησε ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ περιέγραψε και πώς έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

«Πηγαίνω χρόνια σε ψυχολόγο. Αυτήν τη στιγμή δεν την επισκέπτομαι, αλλά θα πάω σύντομα. Είμαι καλά, η δουλειά μου πάει καλά, οι γονείς μου είναι καλά, έχουμε υγεία και νιώθω ότι έχω όλα όσα θέλω», είπε η Πηνελόπη Πλάκα και αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Θοδωρή που είναι μαζί εδώ και 3 χρόνια.

Για τη συμμετοχή της στη σειρά της «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αποκάλυψε το σήριαλ πήρε το «πράσινο φως» και για του χρόνου.

«Έφτασα κάποια στιγμή στα όρια της κατάθλιψης, με βοήθησε η ψυχοθεραπεία. Δεν καταλάβαινα τι έχω αλλά καταλάβαινα ότι ήμουν κλεισμένη σε ένα σπίτι για 7 μήνες. Είχα τα παντζούρια κλειστά, δεν έβλεπα κόσμο, δεν μιλούσα στο τηλέφωνο και μου χτύπησε την πόρτα μια γειτόνισσα. Μου είπε “τι θα γίνει” και στην κυριολεξία με τράβηξε έξω. Μου έδωσε και τον ψυχολόγο της. Το κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα», είπε χαρακτηριστικά.