Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Παπαδάκη - Αποκάλυψε στον αέρα ότι η σύζυγός του...

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Παπαδάκη - Αποκάλυψε στον αέρα ότι η σύζυγός του...

Τον Γιώργο Παπαδάκη παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του «ΑΝΤ1» στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» όπου τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι άκρως ικανοποιητικά. Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας (23/5) ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως η αγαπημένη του σύζυγος, Τίνα έχει διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο σπίτι της σε καραντίνα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παρέλειψα να σας πάρω τηλέφωνο γιατί έχουμε κορωνοϊό στο σπίτι και είμαστε… Απομονωμένος εγώ στο ένα δωμάτιο, απομονωμένη σε άλλο η εορτάζουσα γυναίκα μου σε άλλο δωμάτιο».

Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη στον αέρα της εκπομπής

Συγκινημένος για τα 30 χρόνια της εκπομπής ο παρουσιαστής

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ο Γιώργος Παπαδάκης συμπλήρωσαν 30 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στις 28 Απριλίου του 1992 και αποτελεί τη μακροβιότερη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής έδειξε στην εκπομπή του ένα βίντεο από όλες τις στιγμές του στον ΑΝΤ1 και ευχαρίστησε τόσο το κοινό όσο και τους συνεργάτες του για την αμέριστη στήριξη που του έδειξαν.

Μάλιστα φέτος, έκανε τα πρώτα βήματά του στην τηλεόραση και ο γιος του Φοίβος (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για τον πατέρα του).

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάνατε την μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο -κατέχει και την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά. Με τον ίδιο παρουσιαστή, την ίδια ώρα, στο ίδιο κανάλι για 30 χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που καθιερώσατε αυτήν εδώ την εκπομπή, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που μας εμπιστεύθηκαν, σε αυτούς που πέρασαν από αυτήν εδώ την εκπομπή, σε αυτούς που παραμένουν σε αυτήν εδώ την εκπομπή -Άννυ Ζιώγα που ήταν από την πρώτη μέρα της εκπομπής ένα μικρό κοριτσάκι. 30 χρόνια είναι αυτά, μια ολόκληρη ζωή», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.