Καφέ της Χαράς: «Έφαγα πολύ βρισίδι, κάποιοι φίλοι σταμάτησαν να μου μιλάνε»

Αποκάλυψη σοκ από γνωστό ηθοποιό της σειράς

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: «Έφαγα πολύ βρισίδι, κάποιοι φίλοι σταμάτησαν να μου μιλάνε»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Καραμίχος ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί για τον χώρο εργασίας του μιας και τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Με έχουν φτύσει δύο φορές στον δρόμο, έχω φάει πολύ βρισίδι». (Δείτε εδώ για πρώτη φορά τον γιο του)

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου

Για μία άβολη στιγμή του κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο ηθοποιός είπε πως: «Για το «Καφέ της Χαράς» έφαγα πολύ βρισίδι και κάποιοι φίλοι μου δεν μου ξαναμίλησαν. Δύο φορές με έχουν φτύσει στο δρόμο. Έχω υπάρξει ανταγωνιστικός, άλλα δεν μου άρεσαν ποτέ τα γλειψίματα».

Είχαμε χωράφια και κατσίκια στην Βέροια. Από μικρός ένιωθα ότι δεν άνηκα στο χωρίο, μου άρεσε να κάνω πειράματα, να διαβάζω, που ήταν περίεργο.

Έπαιζα ένα βουβό σκυλάκι στα 5,5 μου και είδα ότι μου άρεσε το θέατρο. Οι γονείς ήταν πολύ έντονα κατά στην απόφαση μου να γίνω ηθοποιός, επηρεάζεσαι από αυτό, είχα έλκος και γαστρίτιδες. Έκανα εγχειρήσεις στην μέση από την ενοχή που είχα για την δουλειά που έκανα».

Ηθοποιός του Καφέ της Χαράς αποκαλύπτει: «Είχα γίνει ντίρλα στα γυρίσματα..»

Ο τηλεοπτικός Διονυσάκης μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» πριν από λίγο καιρόσε μια αποκλειστική συνέντευξη και αποκάλυψε μεταξύ άλλων άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς».

«Η συνεργασία μου με τον Χάρη Ρώμα μετράει 18 χρόνια. Ήταν πολύ ωραία στο Καφέ της Χαράς. Λένε τώρα ότι σειρές κάνουν 20% κι έχουν επιτυχία, τότε μιλάμε για 60% τηλεθέαση. Υπήρχαν οι ρόλοι του Μπίλλυ και της Γωγώς. Κι έκανα 2-3 δοκιμαστικά για το ρόλο του Μπίλλυ. Του άρεσα του Χάρη κι έτσι κάθισαν με την Άννα και γράψανε το ρόλο του Διονύση.

Το Καφέ έκανε τον κύκλο του. Από το πρώτο Καφέ θυμάμαι που κάναμε εξωτερικά γυρίσματα στο Λαύριο με συνθήκες -2 και η παραγωγός μας έλεγε να πιούμε κονιάκ για να ζεσταθούμε και σε κάποια φάση είχα γίνει ντίρλα», είπε ο Δημήτρης Μαχαίρας.

Για τα ριάλιτι επιβίωσης ο ηθοποιός είπε: «Δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα ριάλιτι επιβίωσης. Μου είχε γίνει πρόταση παλαιότερα»