«Δεν έπρεπε να ειδοποιήσουν το παιδί του;» - Οργισμένη η πρώην σύζυγος του Στάθη Ψάλτη

«Δεν έχω καμία επαφή με την τελευταία σύζυγο του Στάθη Ψάλτη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν έπρεπε να ειδοποιήσουν το παιδί του;» - Οργισμένη η πρώην σύζυγος του Στάθη Ψάλτη

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας η πρώην σύζυγος του Στάθη Ψάλτη, Κάτια Κυβέλου και μητέρα της κόρης του, Μαίρης, η οποία αναφέρθηκε στην εκταφή του ηθοποιού και στο γεγονός πως δεν ενημερώθηκε η οικογένειά του.

Παρόλο που ο δήμος Ζωγράφου ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους συγγενείς του ηθοποιού, εκείνοι δεν συμφωνούν.

Οι δηλώσεις της πρώην συζύγου του Στάθη Ψάλτη

«Δεν είναι δυνατόν να γίνεται εκταφή και να μην ειδοποιούνται οι συγγενείς. Το παιδί του δε θα έπρεπε να το ειδοποιήσουν; Τα τελευταία χρόνια πηγαίναμε και εγώ, και η κόρη μου και φίλοι. Πήγαμε μάλιστα και το Μεγάλο Σάββατο. Δεν έχω καμία επαφή με την τελευταία σύζυγο του Στάθη Ψάλτη. Ούτε με τον δήμο Ζωγράφου έχω μιλήσει. Το έχω αφήσει όλο πάνω στην κόρη μου. Από ότι μίλησε με τον Σπύρο Μπιμπίλα, θα αναλάβει το σωματείο», είπε χαρακτηριστικά.

Οι πρώτες δηλώσεις της κόρης του Ψάλτη για την εκταφή του

Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη αναταραχή, που αφορά και ακούει στο όνομα του Στάθη Ψάλτη. Ο αγαπημένος όλων ηθοποιός έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 5 χρόνια και οι αγαπημένοι του πια μπορούσαν να επισκεφτούν στο μνήμα του.

Και ενώ πολλοί περίμεναν πως θα εξακολουθούν να πηγαίνουν στο κοιμητήριο του Ζωγράφου, ο δήμος της περιοχής αποφάσισε να προχωρήσει στην εκταφή του Ψάλτη, καθώς όπως έχει αναφέρει υπήρχαν και οικονομικές εκκρεμότητες για το όνομα του. Η κόρη του ωστόσο μίλησε στη εφημερίδα espresso και φανερά οργισμένη δήλωσε πως δεν είχε ιδέα για όλα αυτά και πως θα έπρεπε να ενημερωθεί από τους πρώτους για ό,τι αφορά τον πατέρα της.

«Και πείτε ότι εμένα δε με έβρισκαν. Δεν βρήκαν ούτε τη σύζυγό του, Χριστίνα, ούτε τον αδερφό του Γιάννη, ούτε την Καίτη Φίνου, με την οποία μιλάμε συνεχώς; Είναι απαράδεκτα πράγματα όλα αυτά και λυπάμαι που ο πατέρας μου θα κλαίει από εκεί πάνω που βρίσκεται με όσα συμβαίνουν στην πόλη την οποία αγάπησε και προσέφερε τόσα πολλά».

Στάθης Ψάλτης