Ευχάριστα νέα για τον πρώην της Σίσσυ Χρηστίδου, Θοδωρή Μαραντίνη - Η ανάρτηση του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τον πρώην της Σίσσυ Χρηστίδου, Θοδωρή Μαραντίνη - Η ανάρτηση του

Μπορεί τα προσωπικά του να μην περνούν και τις πιο δοξαστικές στιγμές, αλλά τα προσωπικά του έχουν πάρει την ανιούσα και αυτό είναι κάτι ασυζητητί. Ο λόγος για τον Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος ειδικά μετά τον χωρισμό του με την Σίσσυ Χρηστίδου - δείτε εδώ την αιτία του χωρισμού - έχει δώσει ακόμα περισσότερη βάση στους Onirama.

Τρελή επιτυχία στα επαγγελματικά σχέδια του Θοδωρή Μαραντίνη

Μετά την επιτυχημένη εμφάνισή του στο «The Masked Singer», ο Θοδωρής Μαραντίνης πιάνει και πάλι το μικρόφωνο που ξέρει καλά πως να χρησιμοποιεί και ξεκινά τις συναυλίες με το συγκρότημά του, Onirama.

Το καλοκαίρι είναι βέβαιο ότι θα έχει πολύ μουσική και χορό, ώστε να μην θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα πανδημικά χρόνια και σε αυτό στοχεύει ο τραγουδιστής. Ωστόσο ποτέ δεν ξεχνά την οικογένειά του και προσπαθεί, συνεχώς να είναι δίπλα και στα παιδιά του, αλλά και στην σύντροφό του, που περνά δύσκολες προσωπικές στιγμές, αφού έχασε την μητέρα της.

Ταξίδι για την Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη στο Ντουμπάι

H Σίσσυ Χρηστίδου δεν άφησε τις γιορτές του Πάσχα να περάσουν χωρίς νόημα καθώς αποφάσισε να κάνει δώρο στους γιους της ένα μοναδικό ταξίδι, που χρόνια ζητούσαν. Στο Ντουμπάι βρέθηκαν λοιπόν και όχι οι 3 τους, καθώς στην παρέα τους είχα μαζί τον μπαμπά των παιδιών, Θοδωρή Μαραντίνη.

Είναι πολύ όμορφο το γεγονός πως παρά τον χωρισμό τους, το ζευγάρι διατηρεί πολύ όμορφες και πολιτισμένες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους. Αυτό δεν είναι μια απλή φήμη καθώς οι τελευταίες αναρτήσεις της παρουσιάστριας στο instagram από το ταξίδι τους αποδεικνύει το πόσο καλά περνάνε αλλά και το πόσο είχαν ανάγκη να απομακρυνθούν από τη ρουτίνα τους στην Ελλάδα.