Ελένη Μενεγάκη: Με τι ασχολείται ο σύζυγός της μητέρας της Ζέτας, Στέλιος Μισόκαλος

Τα βίντεο στο Youtube

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Με τι ασχολείται ο σύζυγός της μητέρας της Ζέτας, Στέλιος Μισόκαλος

Η Ελένη Μενεγάκη έχασε τον μπαμπά της σε ηλικία 2,5 ετών και άργησε να συνειδητοποιήσει την απουσία του από τη ζωή της. Όπως έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της, ο πατέρας της ήταν άρρωστος και έχει ελάχιστες εικόνες από εκείνον στο κρεβάτι.

«Θα σου πω κάτι που πολλή μεγάλη το κατάλαβα. Με ρώταγαν όταν ήμουν 25 χρονών και συζητάγαμε, ότι "ο μπαμπάς σου που έχει πεθάνει σου έλειψε; Αισθάνθηκες αυτή την απουσία;" Τους είχα πει σε πρώτο επίπεδο: “Πως θα σου λείψει κάποιος, αν δεν τον έχεις ζήσει”. Εγώ τον είχα χάσει 2,5 ετών.

Στην πορεία και μετά από χρόνια κατάλαβα ότι η απουσία του ήταν τεράστια. Απλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει έτσι απλά όπως λέμε: “Σου έλειψε”. Δεν με στεναχωρεί κάτι που δεν το έχω, γιατί δεν το είχα και ποτέ. Αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να δώσω, αλλά δεν είναι αυτή η απάντηση. Πέρασαν πολλά χρονιά για να καταλάβω τι σημαίνει παρουσία και απουσία. Όλοι προσαρμοζόμαστε», είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή της.

Ωστόσο, η μητέρα της μετά από λίγα χρόνια έφτιαξε ξανά τη ζωή της. Παντρεύτηκε τον Στέλιο Μισόκαλο και απέκτησε τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρή Μισόκαλο, ο οποίος έχει τραβήξει αρκετές φορές όλα τα βλέμματα πάνω του με τις πολυσυζητημένες σχέσεις του.

Με τι ασχολείται ο πατριός της Ελένης Μενεγάκη

Ο πατριός της Ελένης, Στέλιος Μισόκαλος, έχει δύο ταλέντα που συνδέονται μεταξύ τους. Αυτά δεν είναι άλλα από τη μουσική και το τραγούδι.

Ο κύριος Στέλιος, λατρεύει το τραγούδι και διατηρεί το δικό του κανάλι στο Youtube, όπου δημοσιεύει βίντεο του να τραγουδάει.