Εκτός ΣΚΑΪ γνωστή παρουσιάστρια - Μόνο βελούδινο δεν ήταν το διαζύγιο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός ΣΚΑΪ γνωστή παρουσιάστρια  - Μόνο βελούδινο δεν ήταν το διαζύγιο

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο "φουντώνουν" οι φήμες που θέλουν την Μαρία Αναστασοπούλου να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στα επαγγελματικά της μετά από 15 χρόνια στον ΣΚΑΪ καθώς οι συζητήσεις στο κανάλι του Φαλήρου φαίνεται να μην αποδίδουν καρπούς.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εκπομπής «Happy Day», η γνωστή δημοσιογράφος ειδικά το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις από τα αντίπαλα κανάλια του ΣΚΑΪ. Η ίδια μπορεί να είπε "όχι" στην συνέχιση της συνεργασία της, ωστόσο ήταν κάτι που όπως φαίνεται το μετάνιωσε αρκετά.

Μάλιστα, η αποχώρησή της είναι το μόνο σίγουρο πως θα προκαλέσει αρκετές αναταραχές μιας και αντί να κλείνουν τα "μέτωπα" για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν φαίνεται πως οι θέσεις αδειάζουν.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου μετά τον ΣΚΑΪ

Τα πάνω κάτω στο Καλημέρα Ελλάδα - Η γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη

Τα πάνω κάτω θα έρθουν από τη νέα χρονιά σε όλες τις εκπομπές. Όσον αφορά αυτή του Γιώργου Παπαδάκη, όπως φαίνεται στο πλευρό του θα βρεθεί μια πολύ γνωστή δημοσιογράφος - παρουσιάστρια μετά την απόφαση της για μεταγραφή.

Η γυναίκα που θα βρεθεί στο πλευρό του Παπαδάκη

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται ένα βήμα πριν από συμφωνία - έκπληξη με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Μετά από σχεδόν δυο δεκαετίες, αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ και είναι σε τελικό στάδιο συζητήσεων με το κανάλι του Αμαρουσίου για να ενταχθεί τη νέα σεζόν στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας του με το σταθμό, ο Παπαδάκης αποφάσισε να ενισχύσει και να ανανεώσει την εκπομπή, φέρνοντας στο πλευρό του τη μέχρι σήμερα συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Οικονόμου.

Μαρία Αναστασοπούλου Καλημέρα Ελλάδα ΑΝΤ1