Νέα εγκυμοσύνη στην Ελληνική showbiz - Γνωστή καλλονή αποκάλυψε το δύσκολο ταξίδι της στην μητρότητα

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νέα εγκυμοσύνη στην Ελληνική showbiz - Γνωστή καλλονή αποκάλυψε το δύσκολο ταξίδι της στην μητρότητα

Σαν "βόμβα" έσκασε η ευχάριστη είδηση για την Νταϊάνα Ιγροπούλου καθώς η εστεμμένη καλλονή, Μις Γιανγκ 2007 και Β' Σταρ Ελλάς 2009, αναμένεται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα με αποτέλεσμα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς ανυπομονεί πως και πως να κρατήσει στα χέρια της να κρατήσει το παιδάκι της.

Πιο συγκεκριμένα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, από την λεζάντα της ανάρτησής έγραψε χαρακτηριστικά:

«Θέλησα να απέχω λίγο αυτούς τους τελευταίους μήνες για να αφοσιωθώ στην εγκυμοσύνη μου. Το να φτάσω μέχρι εδώ ήταν μεγάλη πρόκληση.

Μετά από πολλά "ταξίδια" σε μαιευτικές κλινικές, εξετάσεις, χειρουργείο και έναν κύκλο εξωσωματικής, επιτέλους πήρα τα αποτελέσματα για τα οποία προσεύχομασταν: Ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Τώρα, τρία χρόνια μετά, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να χαμογελάμε». Να τονίσουμε επίσης πως για πρώτη φορά πατέρας θα γίνει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η ανάρτηση της Νταϊάνας Ιγροπούλου

Νταϊάνα Ιγροπούλου - Έγκυος για πρώτη φορά

Λίγα λόγια για την Νταϊάνας Ιγροπούλου

Η Νταϊάνα Ιγροπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7 Αυγούστου του 1991. Το 2007, συμμετείχε στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, διεκδικώντας ως ανήλικη τον τίτλο της Μις Γιανγκ, τον οποίο και κέρδισε.

Με τον τίτλο αυτό συμμετείχε στα διεθνή καλλιστεία Miss Young International, όπου κέρδισε στον διαγωνισμό και στέφθηκε Queen of Universe 2007. Δύο χρόνια αργότερα, συμμετείχε και πάλι στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, αυτή τη φορά για τον κορυφαίο τίτλο.

Τελικά εξελέγη Β' Σταρ Ελλάς, ενώ εντύπωση προκάλεσε η δυσαρέσκεια που επέδειξε σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού και κατά τη διάρκεια της στέψης της. Έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις για περιοδικά ενώ έχει πάρει μέρος και σε διαφημιστικά σποτ.