«Δεν εκφοβίζομαι! Έχω...» - "Κόλαφος" ο Γιώργος Λάγιος για τον Βαλάντη

Δεν έχει τελειωμό η κόντρα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν εκφοβίζομαι! Έχω...» -

Τελειωμό όπως φαίνεται δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στον Βαλάντη και τον Γιώργο Λάγιο που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγο καιρό, με τον τραγουδιστή να προχωρά σε νέες δηλώσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή εναντίον του ψυχοθεραπευτή, του οποίου τα αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή του στο Survivor τον είχαν ενοχλήσει πολύ (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε ο Βαλάντης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού).

Δεν έχει τέλος η κόντρα Λάγιου - Βαλάντη

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 23/5, ο Γιώργος Λάγιος μίλησε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει λάβει καμία αγωγή μέχρι τώρα και πως δεν εκφοβίζεται από απειλές ενώ περιέγραψε έναν Βαλάντη που «υποφέρει από τον εαυτό του».

Ο Βαλάντης υποφέρει από τον εαυτό του. Δεν εκφοβίζομαι γενικά, έχω συνηθίσει να έχω τέτοιους ανθρώπους είτε στη θεραπεία είτε εκτός θεραπείας και καταλαβαίνω ότι συνήθως πονάνε αυτοί οι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά.

"Θέλει να κυριαρχήσει τη σκέψη του επάνω σου"

Ο Γιώργος Λάγιος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα και μίλησε για τον ρόλο του ως σύμβουλος ψυχικής υγείας, για τους τοξικούς ανθρώπους, αλλά και για την αντιπαράθεσή του με τον Βαλάντη, μετά από τα καρφιά που του πέταξε.

«Φυσιολογικοποιούμε συμπεριφορές αν της έχουμε στο σπίτι μας ή τις βλέπουμε στην τηλεόραση. Για αυτό ήμουν κι αιχμηρός με τα περιστατικά με τον κύριο Βαλάντη γιατί οι εκπομπές αυτές είναι από 12 και πάνω. Όταν το βλέπουμε, το φυσιολογικοποιούμε. Δεν θέλω να βλέπω καν κάποιον να υποτιμά τον άλλον», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια πεόσθεσε: «Αυτοί οι άνθρωποι, όχι μόνο ο κύριος Βαλάντης, θέλουν να κυριαρχήσουν τη σκέψη τους επάνω σου. Προφανώς το έχουν φυσιολογικοποιήσει κι αυτοί που το αναπαράγουν. Οι άνθρωποι που έχουν ναρκισσιστικά στοιχεία -κι αυτό τον έχει ενοχλήσει-, το οποίο δεν είναι διάγνωση αλλά το παρατηρούμε. Δυσκολεύονται να δεχθούν την αξιολόγηση και να μην πείσουν τους άλλους για αυτό που έχουν δει.

Οπότε είτε θα ασκήσουν βία είτε θα κάνουν επιθέσεις διαφόρων ειδών. Για εμένα ανέβασε στο Instagram του ο δόκτωρ τσαρλατάνος. Δεν το παίρνω προσωπικά αλλά είναι προσωπική επίθεση. Ο δικηγόρος μου με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο για να κάνω κάτι αλλά δεν είναι αυτή η φιλοσοφία μου. Φιλοσοφία μου είναι να κάνω να καταλάβει ότι είναι λάθος»