Στα "άκρα" η κόντρα Βαλάντη και Λάγιου - «Είναι τραγικό να έχεις δύο εξώδικα και...»

«Αυτός ο κύριος φλερτάρει με τη δημοσιότητα»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Στα

Την Κυριακή 22/5 η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της φιλοξένησε, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, τον Γιώργο Λάγιο αλλά και τον Βαλάντη, οι οποίοι έχουν το τελευταίο διάστημα μία "κόντρα" η οποία έχει κορυφωθεί μέσω εξωδίκων που έχουν σταλθεί από τον δεύτερο, με αφορμή σχόλια που έγιναν όσο ο τραγουδιστής συμμετείχε στο Survivor.

Όσα υποστήριξε ο Βαλάντης και ο Γιώργος Λάγιος

Ο Βαλάντης βγήκε μέσω Skype τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ούτε στο δεύτερο εξώδικο που έστειλα, φρόντισε να επικοινωνήσει. Είναι τραγικό να έχεις δύο εξώδικα στα χέρια σου, να ζητάς να επικοινωνήσεις και να μην επικοινωνείς και να λες μέσω τρίτου να έρθουμε σε επαφή. Μπορώ να δέχομαι την τηλεκριτική και να σχολιάζονται πράγματα.

Δεν επιτρέπεται από κανένα επαγγελματία του χώρου κι αυτό είναι στον κώδικα δεοντολογίας του κάθε επαγγέλματος, να βγαίνει και να σχολιάζει έναν άνθρωπο χωρίς την άδειά του και μόνο από την εικόνα του. Άλλη είναι η δουλειά ενός τηλεκριτικού σε πάνελ κι άλλη αυτή που έκανε εκείνος σε εμένα.

Αν είχε πρόβλημα θα μπορούσε να μιλήσει με την παραγωγή του Survivor και χωρίς δημοσιότητα, αφού τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η κατάσταση ενός ανθρώπου… Αν υπήρχε οποιαδήποτε μορφή βίας, το συμβόλαιό μας έλεγε ότι θα απομακρυνθούμε από το Survivor… Αυτός ο κύριος επειδή φλερτάρει με τη δημοσιότητα το έκανε για να αποκτήσει φήμη. Εκείνη τη στιγμή έβλεπε ότι οι τηλεθεατές ήταν αρνητικοί απέναντί μου κι ήθελε να κάνει τον ιππότη».

Ενώ ο Γιώργος Λάγιος είπε στη συνέχεια: «Είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσεις την λογική ενός ανθρώπου που διαστρεβλώνει πολλά γεγονότα. Η ελευθερία της έκφρασης μου επιτρέπει να μιλάω. Η παραγωγή του Survivor έπρεπε να βάλει όρια. Επειδή η παραγωγή δεν το έκανε, έκανα εγώ μια ανάρτηση που είχε έναν σκοπό, να παρατηρήσουμε τι είναι η ψυχολογική βία.

Παρατήρησα αυτό που είδα και χαρακτήρισα μια συμπεριφορά. Θα ήθελα να δω σε ποιο κομμάτι διαφωνεί και τι είπα που ήταν ψευδές. Δεν αναιρείται η λεκτική βία που είδαν τα παιδιά στο συγκεκριμένο επεισόδιο. Ο θυμός είναι ένα δηλητήριο και ο Βαλάντης το πίνει κάθε μέρα. Όντως μου δίνει δημοσιότητα και την εκμεταλλεύομαι για καλό σκοπό».

Όσα είχε αναφέρει λίγο καιρό πριν ο Βαλάντης

Ο Βαλάντης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Super Kατερίνα το πρωί της Πέμπτης 10/3, ο οποίος επανέφερε το θέμα που έχει ανοίξει με τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπανκό, Γιώργο Λάγιο. Ο τραγουδιστής επιμένει να μην δέχεται καμία κριτική από τον «ψυχολόγο» , στον οποίο έχει στείλει εξώδικο και σκοπεύει να αποδείξει πως δεν είναι επαγγελματίας στην επιστήμη, που υποστηρίζει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην Ευρυδίκη, την οποία πολύ πρόσφατα ''άδειασε'' για άσχημη πράξη της στην καλύβα που συμβίωναν, θεωρώντας πως εκείνη είναι ο λόγος που αποχώρησε από το survivor 5.

«Του εστάλη ένα εξώδικο στο οποίο δεν απάντησε ποτέ, η επόμενη κίνησή μου είναι η αγωγή. Είπε ότι δεν θα ανασκευάσει οπότε προχωράω στην αγωγή».

«Έχουν βρεθεί στοιχεία που θα μάθετε για τη δραστηριότητά του στην ψυχολογία. Μιλάει για μεταπτυχιακά ενώ δεν έχει το πτυχίο του ψυχολόγου. Ασχολείται με το σεξ, είναι ψυχολόγος σαν τον κύριο Ασκητή.

Δεν έχει δικαίωμα να βλέπει έναν παίκτη σε ριάλιτι και να βγάζει γνωματεύσεις» είπε με ενόχληση.

Ερωτηθείς για το Surviovor: «Στην αρχή η Μυριέλλα Κουρεντή έδειχνε ότι μπορεί να συμβαίνει και κάτι έπειτα κατάλαβα ότι δεν ισχύει. Νομίζω ότι τον πλήγωσε».

«Έφυγα από το ριάλιτι επειδή ο κόσμος στενοχωρήθηκε με αυτό που είπα στην Ευρυδίκη».