Βαλάντης: Καταθέτει αγωγή στον Γιώργο Λάγιο - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του

Για ποιο λόγο κινείται νομικά απέναντί του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βαλάντης: Καταθέτει αγωγή στον Γιώργο Λάγιο - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βαλάντης αποκάλυψε πως θα καταθέσει αγωγή στον Γιώργο Λάγιο. Ο δικηγόρος του τραγουδιστή, το πρωί της Πέμπτης (19/5) μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η πλευρά του τραγουδιστή επέλεξε να κινηθεί νομικά.

Όπως εξήγησε, παρόλο που στο παρελθόν είχε στείλει εξώδικα στον κύριο Λάγιο προκειμένου να ανακαλέσει για τις δηλώσεις του όσο καιρό βρισκόταν στο Survivor 5, εκείνος δεν αντέδρασε και δεν ανακάλεσε.

Για ποιο λόγο καταθέτει αγωγή στον Λάγιο ο Βαλάντης

«Δεν έχει γίνει ακόμα η κατάθεση της αγωγής. Είναι σχεδόν έτοιμο το κείμενο, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και σύντομα θα κατατεθεί.

Με αφορμή αναρτήσεις του κυρίου Λάγιου και μία τηλεοπτική του συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η θέση που πήρε απέναντι στη συμμετοχή του κυρίου Βαλάντη στο Survivor, θεωρήθηκε ότι ήταν προσβλητική για τον ίδιο και την καριέρα του.

Αφού απέστειλε κάποια εξώδικα, ζήτησε από τον κύριο Λάγιο να αποσύρει τις δηλώσεις του, κάτι το οποίο δεν έγινε και έτσι αποφάσισε να προχωρήσει στην αγωγή. Δεν υπήρξε απάντηση στα εξώδικα, μόνο τηλεοπτική απάντηση.

Με την αγωγή, ο Βαλάντης ζητάει την αποκατάσταση της προσβεβλημένης κατά τον ίδιο προσωπικότητας και την καταβολή μίας αποζημίωσης»

«Δεν σεβάστηκαν τα τρία μου παιδιά»

Ο Βαλάντης βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5/5 στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, Ανοιχτά, και συζήτησαν για την συμμετοχή του στο Survivor 5, για την οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές έχοντας ρίξει πολλές ευθύνες στους συμπαίκτες του για την συμπεριφορά του. Παρόλα αυτά, για ακόμα μία φορά προσπάθησε να εξηγήσει τι είχε συμβεί και να δώσει την δική του αλήθεια πίσω από τις κάμερες του παιχνιδιού.

Ο γνωστός τραγουδιστής θεωρεί πως υπεύθυνος για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει ο κόσμος μετά την αποχώρησή του ήταν το μοντάζ που έκανε η παραγωγή. Καταλαβαίνει για ποιο λόγο φαινόταν τρομακτικός, αν και υπήρχαν πολλές στιγμές γέλιου ανάμεσα σε εκείνον και τα υπόλοιπα παιδιά που δεν έδειξαν.

Η αμοιβή που έλαβε, επίσης, θεωρεί ότι ήταν ικανοποιητική για όλα όσα πέρασε, η φήμη του όμως καταστράφηκε, κατά την άποψή του, και επηρεάστηκαν άμεσα και τα παιδιά του από αυτό.

«Δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor και το μετάνιωσα γιατί έπρεπε να ασχοληθώ παραπάνω με το πως είναι το παιχνίδι. Δεν έβλεπα τις ίντριγκες αλλά μόνο τα αγωνίσματα. Το μοντάζ ήταν απάνθρωπο. Όταν γύρισα και το είδα, ήταν δικαιολογημένο να βγαίνει ένα τέρας. Δεν είδα ούτε μια στιγμή γέλιου από το στόμα μου. Κάναμε και πλάκα», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

Και κατέληξε: «Αν τις έδειχναν, θα υπήρχε λίγη επιείκεια. Μόνο βλέπατε να φωνάζω και προσπαθώ τώρα εγώ να πείσω… Ήθελα να φύγω από την πρώτη εβδομάδα και τους έλεγα να με βγάζουν προτεινόμενο. Κατάλαβα από την αρχή ότι το κλίμα δεν είναι καλό. Για αυτό που τράβηξα δεν έβγαλα λεφτά. Έπαθα μεγάλη ζημιά στο όνομά μου και δεν σεβάστηκαν και τα τρία μου παιδιά».