Εξελίξεις με την εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out - Θα συνεχίσει και του χρόνου στο MEGA;

Έδωσε ο ίδιος την απάντηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εξελίξεις με την εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out - Θα συνεχίσει και του χρόνου στο MEGA;

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/5) ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την εκπομπή του, Night out, αλλά και για την ζωή του.

Μάλιστα, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το Night Out πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν και επιβεβαίωσε πως παίζει πλέον δύο φορές την εβδομάδα (δείτε εδώ ποιον υποδέχτηκε χθες και έγινε ο κακός χαμός). Λίγο αργότερα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έκανε στον αέρα της εκπομπής πρόταση στην Ιωάννα Μαλέσκου να πάει στην εκπομπή του, η οποία φυσικά και δέχτηκε.

Ο ίδιος μέσα σε όλα δήλωσε πως του αρέσει πολύ αυτό που κάνει και πως το βλέπει σαν έναν ρόλο που πρέπει να φέρει σε πέρας. Αναφορικά με τα επικριτικά σχόλια, τόνισε πως δεν τον ενοχλούν πλέον για αυτό επιλέγει να μην ακούει πλέον ούτε και τα θετικά.

Μάλιστα, τόνισε πως η δουλειά του είναι η ψυχοθεραπεία του.

Πράσινο φως για την εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night out

«Όσοι έρχονται στην εκπομπή ζουν ένα γύρισμα γεμάτο»

Μία πολύ όμορφη και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Χαμογέλα και πάλι» έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής 1/5 ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός (τι είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του) και παρουσιαστής του Night Out, μίλησε για την εκπομπή που παρουσιάζει στο MEGA, αναφέρθηκε στην παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει και εξομολογήθηκε ότι ζει τη ζωή του όσο πιο απλά μπορεί.

Σε κάθε επεισόδιο, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται έναν καλεσμένο και τον καλεί στις πιο απίθανες δοκιμασίες. Όλα ξεκινούν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, με την πρώτη συνάντηση να γίνεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο. Η συνέχεια επιφυλάσσει πολλές προκλήσεις, από την πιο συνηθισμένη μέχρι την πιο απρόβλεπτη. Η βραδιά ολοκληρώνεται με μία ειλικρινή κουβέντα.

«Όποιος δεν κάνει κάποια δοκιμασία πρέπει να την κάνω εγώ. Ευτυχώς όλοι είναι θετικοί στο να ‘αποδομηθούν’, να κάνουν πλάκα», σημείωσε σχετικά. Όσο για το πώς προέκυψε η εκπομπή; «Ήμασταν από πέρυσι μια ομάδα που θέλαμε να προμοτάρουμε τη δουλειά μας ως ηθοποιοί και μας ήρθε αυτή η ιδέα. Από πίσω έχει πολλή δουλειά. Όσοι έρχονται στην εκπομπή ζουν ένα γύρισμα γεμάτο. Η ομάδα που έχουμε είναι σπουδαία», σχολίασε ο ίδιος.

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης από τις 13 Μαΐου και για τις επόμενες 3 βδομάδες θα πρωταγωνιστεί, Πέμπτη με Κυριακή, στην παράσταση «Φθινόπωρο», στον πολυχώρο Faust. Όπως ο ίδιος σημείωσε, «είναι μια παράσταση για την επιθυμία. Την επιθυμία που θέλει κάποιος να έχει να ζήσει. Δεν ξέρω αν είναι απωθημένο αλλά είναι κάτι που απαρνείσαι. Μπορεί να είναι και ηθικό. Είναι μια ομάδα ανθρώπων που είναι σα να ‘φτιάχνονται’ με τις λέξεις και εκφράζουν τα συναισθήματά τους μέσα από περιγραφές».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά του και αποκάλυψε ότι αυτήν την περίοδο είναι πολύ ευτυχισμένος. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Έχω προβλήματα όπως όλοι αλλά νομίζω ότι επιλέγουμε να τα έχουμε», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχω έναν πατέρα που με χώνει σε πολλά μονοπάτια. Ψάχνομαι πάρα πολύ, και με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία. Ζω τη ζωή μου όσο πιο απλά στο συναίσθημα μπορώ. Νομίζω ότι όλα είναι απλά για μένα. Είναι επιλογή μας να λέμε ότι όλα είναι αγάπη γύρω μας. Κάθε μέρα είναι μια άσκηση. Εγώ θα ζήσω τη ζωή μου, δεν θα με ζήσει αυτή», κατέληξε.