«Μου έγιναν τρεις προτάσεις, αλλά...» - Όλη η αλήθεια για το επαγγελματικό μέλλον της Σοφίας Μουτίδου

Ολική στροφή στην καριέρα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου έγιναν τρεις προτάσεις, αλλά...» - Όλη η αλήθεια για το επαγγελματικό μέλλον της Σοφίας Μουτίδου

Η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, το μεσημέρι της Δευτέρας 23/5, και μίλησε "ανοιχτά" για την ψυχοθεραπεία, τα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και για την εμφάνισή της, καθώς έχει χάσει πολλά κιλά (δείτε εδώ πως). Μάλιστα, η ηθοποιός προχώρησε και σε μία αποκάλυψη για το επαγγελματικό της μέλλον.

Η ίδια, πιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως, όσον αφορά τον τρόπο που βλέπει τον εαυτό της, δεν αισθάνεται "καυτή" και απάντησε με χιούμορ για το πώς επέλεξε να ντυθεί ως καλεσμένη. Σχετικά με την ψυχοθεραπεία, όμως, επισήμανε ότι της έχει κάνει πολύ καλό και τα μαθήματα την έχουν επηρεάσει τόσο που θέλει να γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας, αν και ήταν κάτι που πάντα της άρεσε.

Η αποκάλυψη της Σοφίας Μουτίδου για το επαγγελματικό της μέλλον

«Καθόλου σεξουαλιζέ δεν νιώθω, εδώ με φτιάξανε γιατί ήρθα σαν τη πλύστρα», είπε αρχικά γελώντας και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μου έγιναν τρεις προτάσεις για παρουσίαση και ένα guest ρόλο σε σήριαλ, αλλά δεν ήταν κάτι που μου άρεσε».

Με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια μίλησε για την κατάσταση του πατέρα της

Σε ένα άγριο ξέσπασμα μέσα από ένα βίντεο στα social media προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 24/3 η Σοφία Μουτίδου. Η ηθοποιός που δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση με τρεμάμενη φωνή και δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο πατέρας της βρίσκεται σε ειδικό κέντρο μιας και έχει άνια εδώ και 2μιση χρόνια, ωστόσο δεν μπορούν να μπαίνουν στο δωμάτιο, παρά μόνο ένας ένας, λόγω των μέτρων που υπάρχουν για τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, η Σοφία Μουτίδου είναι φυσικά εξοργισμένη με αυτό, μιας και τόσο η ίδια όσο και όλη η οικογένειά της είναι και εμβολιασμένοι, με όλα τα πιστοποιητικά και όλα τα τεστ.

«ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ», έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο.