Χέρι - χέρι στην Γλυφάδα με την νέα του σύντροφο! Τρελά ερωτευμένος ο Έντουαρντ Στεργίου

Αρκετά εντυπωσιακή η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χέρι - χέρι στην Γλυφάδα με την νέα του σύντροφο! Τρελά ερωτευμένος ο Έντουαρντ Στεργίου

Ευτυχισμένος και ερωτευμένος φαίνεται πως είναι τον τελευταίο καιρό ο Έντουαρντ Στεργίου, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM, στο οποίο φημολογείται πως θα τον δούμε ξανά αλλά σε νέο ρόλο. Ο ίδιος διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Τρελά ερωτευμένος ο Έντουαρντ Στεργίου

Συγκεκριμένα, ο Έντουαρντ φαίνεται πως έχει βρει και τον έρωτα στο πρόσωπο μία νεαρής κοπέλας, όπως μετέφερε το πρωί της Δευτέρας 23/5 το ρεπορτάζ της εκπομπή Breakfast@Star και της δημοσιογράφου Νανάς Ηλιοπούλου.

Η ίδια συνάντησε τον Έντουαρντ Στεργίου με μία εντυπωσιακή συνοδό στη Γλυφάδα, ενώ απολάμβαναν τη βόλτα τους χεράκι-χεράκι.

Η απάντηση του Έντουαρντ για τη σχέση του με την Άννα Μαρία

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Άννα Μαρία Ηλιάδου και τον Έντουαρντ Στεργίου ζευγάρι μετά το τέλος του GNTM. Τα δυο μοντέλα λοιπόν τα ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους και η απάντηση που δόθηκε δεν ήταν αυτή που νομίζαμε.

Μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model, ο Έντουαρτ έχει ξεκινήσει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στο χώρο του modeling και οι κάμερες τον «τσάκωσαν» για να τους κάνει δηλώσεις.

«Παιδιά με την Άννα Μαρία κάναμε μια δουλίτσα, έχουμε καλές σχέσεις, καλές επαφές. Είναι πολύ όμορφη κοπέλα τη συμπαθώ πάρα πολύ. Πάρα πολύ ωραία κοπέλα είναι. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που ακούγονται, αλλά ωραία είναι να ακούς πράγματα για τον εαυτό σου, που δεν ήξερες».

Η απάντηση της Άννας Μαρίας για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους

«Όχι καλέ. Μια δουλεία κάναμε μαζί και βγάλαμε μια φωτογραφία. Δεν έχω σκεφτεί αν θα μπορούσα να είμαι μαζί του.», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Ωστόσο, μέσα στο παιχνίδι ο Έντουαρντ είχε τρυφερές στιγμές με άλλη παίκτρια.