«Θα πέσουν να με φάνε, αλλά...» - Η Ελένη Κρίτα αποκαλύπτει για την γέννηση του γιου της

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα πέσουν να με φάνε, αλλά...» - Η Ελένη Κρίτα αποκαλύπτει για την γέννηση του γιου της

Η Ελένη Κρίτα, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της στο Παρά Πέντε, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, το απόγευμα της Δευτέρας 23/5, και μίλησε τις απώλειες που την στιγμάτισαν, αλλά και για τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της. Αναφέρθηκε, ειδικότερα, στον θάνατο του πατέρα της, γεγονός που την οδήγησε να αναζητά την ζεστασιά που τις προσέφερε σε μεγαλύτερους ηλικιακά άνδρες, τους οποίους έβλεπε ερωτικά.

Επισήμανε, ακόμη, πως η γέννηση του γιου της, παρά τα όσα θεωρούν οι περισσότεροι άνθρωποι για τον ερχομό ενός παιδιού, δεν ήταν τόσο εύκολη και ευχάριστη εμπειρία για τον γάμο της, ενώ για τον Μίμη Χρυσομάλλη τα λόγια της σημαίνουν πολλά.

Οι δηλώσεις της Ελένης Κρίτα για τους άντρες της ζωή της

«Ο πρώτος μου άνδρας ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός μου. Εκεί φαινόταν η έλλειψη του πατέρα μου, γι΄αυτό διάλεγα μεγαλύτερους άνδρες», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Θα πέσουν να με φάνε, αλλά ο ερχομός του γιου μου δυσκόλεψε τον γάμο μου. Όποιος πει ότι δεν αλλάζει η ζωή του ζευγαριού, όταν έρχεται στη ζωή το πρώτο παιδί λέει ψέματα. Αρχίζει η γκρίνια, χαλάει η σχέση. Χρειάζεται ωριμότητα και από τις δύο πλευρές».

Σχετικά με τον Μίμη Χρυσομάλλη, δήλωσε: «Δεν παντρευτήκαμε, πίστευα ότι αυτή η σιγουριά του γάμου, ίσως μας κάνει να κατακαθίσουμε. Είχαμε αφήσει την πόρτα μισάνοιχτη και όποιος ήθελε μπορούσε να πάρει το καπελάκι του και να φύγει» και πρόσθεσε: «Λέγαμε να κάνουμε μία κόρη και το αφήσαμε στο τέλος».

«Νιώθεις λίγο ανάπηρος, όταν χάνεις το άλλο σου μισό. Δεν μπορείς ούτε καφέ να πιεις, γιατί τον πίνατε μαζί. Το μόνο που μπορούσε να με σώσει είναι η δουλειά και τότε ήρθε πρόταση για το “Παρά Πέντε”», κατέληξε.

«Μου λείπει το χιούμορ του...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Πέμπτης (11/11) η Ελένη Κρίτα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, οι οποίες την ανάγκασαν να αλλάξει δουλειά καθώς και στον έρωτά της με τον Μίμη Χρυσομάλλη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, εξήγησε πως όλες τις προτάσεις της τις συζητούσε με τον Μίμη Χρυσομάλλη. Η απώλειά του, της στοίχισε πολύ.

«Και στον εαυτό μου άργησα να αποδείξω ότι έκανα καλά να επιλέξω να γίνω ηθοποιός. To θέατρο είναι μικρόβιο. Υπήρξαν δύσκολες στιγμές στο θέατρο που σκεφτόμουν ότι έπρεπε να κάνω κάτι άλλο, όταν δεν είχα δουλειά ή περνούσαν κάποιοι μήνες χωρίς δουλειά έκανα μεταφράσεις και μεταγλωττίσεις. Ήταν μία διέξοδος, ένα χαρτζιλίκι αυτό. Τις προτάσεις μου της συζητούσα με τον Μίμη Χρυσομάλλη, πολλές δουλειές τις έκανα με την παρότρυνσή του.

Ενέδωσα στο φλερτ του Μίμη Χρυσομάλλη γιατί με διεκδίκησε έντονα. Μου λείπει το χιούμορ του, ήταν ένας άνθρωπος που με κράταγε από το χέρι. Γνώρισα κάποιους ανθρώπους μετά τον θάνατό του, αλλά δεν βρήκα όμως κάποιο σύντροφο που να αντέξει στο χρόνο, στη διάρκεια. Όταν έχεις ζήσει τόσα χρόνια με ένα άνθρωπο ίσως είναι δύσκολο», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.