Στιγμές ευτυχίας για την πρώην Miss Hellas Κατερίνα Γεωργιάδου - Έγινε γνωστό πως...

Χαμογελά όλη η οικογένεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την πρώην Miss Hellas Κατερίνα Γεωργιάδου - Έγινε γνωστό πως...

Την Κυριακή 22/5 η Κατερίνα Γεωργιάδου και ο Γιάννης Πετρογιαννάκης βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους. Πρόκειται για την "Miss Hellas" του 2002, η οποία έγινε για τέταρτη φορά μανούλα από τον σύντροφό της, τρία χρόνια πριν. Μέσα στη χρονιά αναμένεται και η βάφτιση των παιδιών της Δούκισσας Νομικού.

Ο γιος τους βαφτίστηκε με το όνομα Γιώργος, σε μία πανέμορφη τελετή, και την είδηση έκανε γνωστή η casting director του ΑΝΤ1, Κατερίνα Παπαμερή, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από το μυστήριο της βάφτισης, όπου η μητέρα κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της το παιδί της και δίπλα βρίσκεται ο σύζυγός της.

Η ανάρτηση για την βάφτιση του γιου της Κατερίνας Γεωργιάδου

«My lovely friends», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία, μιλώντας για τους φίλους της και γονείς του παιδιού.

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Κατερίνα Γεωργιάδου γεννήθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο πλέον ζει στην Αργυρούπολη. Σπούδασε μπαλέτο και γυμναστική για οχτώ χρόνια στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών, όμως, το μόντελινγκ της "έκλεψε" την καρδιά και πέρα από την εκλογή της ως Miss Hellas το 2002, εκπροσώπησε την χώρα μας και στα καλλιστεία του Λονδίνου, Miss Κόσμος.

Για λίγο διάστημα έζησε στο Λονδίνο, μέχρι που ξέσπασαν επεισόδια ανάμεσα στους Χριστιανούς και τους Μουσουλμάνους και έπειτα έγινε εθελόντρια στους Καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004.

Το 2007 αρραβωνιάστηκε τον Στάθη Ταβλαρίδη και έκτοτε παράτησε το μόντελινγκ για πάντα, ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009. Μαζί απέκτησαν μία κόρη, την Αναστασία, και άλλα δύο παιδιά στην πορεία, αλλά η σχέση του μοντέλου με τον άντρα της κλονίστηκε και χώρισαν το 2014.

Ξαναέφτιαξε τη ζωή της με τον Γιάννη Πετρογιαννάκη και τον έρωτά τους ήρθε για να συμπληρώσει ο γιος τους, που μόλις βαφτίστηκε.