Ούτε Πάρος ούτε Αθήνα - Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Το νησί στο οποίο γεννήθηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ούτε Πάρος ούτε Αθήνα - Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη, η ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολυάριθμές επιτυχημένες σειρές στο παρελθόν, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί και μένει στην Πάρο, σε ένα υπέροχο σπίτι τεραστίων διαστάσεων (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εσωτερικό του).

Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Η αγαπημένη Αλιμπέρτη γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά σύντομα μετακόμισε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα της στις αρχές της δεκαετίας του 1980, συμμετέχοντας σε κινηματογραφικές ταινίες και σε τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την ηθοποιία και ζει μόνιμα στην Πάρο, όπου διατηρεί και ένα ιδιαίτερο παραλιακό cafe.

Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή της Σοφίας Αλιμπέρτη

Με τι ασχολείται σήμερα

Η Σοφία Αλιμπέρτη υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες της ελληνικής showbiz. Η αγαπημένη ηθοποιός, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις κλασικές πλέον ταινίες της δεκαετίας του '80 ενώ και τα επόμενα χρόνια συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες σειρές.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία μάλιστα είχε δοκιμάσει τις ικανότητες της και στον τομέα της παρουσίασης, μετά από κάποια χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι μεταξύ άλλων αποφάσισε να φύγει και από την Αθήνα και να εγκατασταθεί στο αγαπημένο της νησί και τόπο καταγωγής του πρώην συζύγου της, Γιάννη Πάριου, την Πάρο.

Η ίδια έχει αγαπήσει το νησί και όχι άδικα αφού έχει δεθεί με τους ανθρώπους και έχει ξεκινήσει ένα πιο χαλαρό τρόπο ζωής (δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι της).

Όπως αναφέρει παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Σοφία Αλιμπέρη ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, ενώ επένδυσε χρήματα σε ένα υπέροχο art café στη Νάσουσα, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

«Στηρίζω τους ανθρώπους που αγαπώ! Στηρίζω εκείνους που με στηρίζουν με κάθε τρόπο μέσα στα χρόνια! Στηρίζω την οικονομία του τόπου που αγαπώ να ζω! Στηρίζω τους φίλους μου», είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Σοφία Αλιμπέρτη Πάρος