«Θα σας αποκαλύψω κάτι που...» - Ο λόγος που οδήγησε Νικολούλη και Κατερινόπουλο σε οριστική ρήξη

Οι σχέσεις τους όπως όλα δείχνουν είναι "παγωμένες"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Θα σας αποκαλύψω κάτι που...» - Ο λόγος που οδήγησε Νικολούλη και Κατερινόπουλο σε οριστική ρήξη

Τον Θανάση Κατερινόπουλο, τον πρώην απόστρατου αστυνομικο που πλέον βλέπουμε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, μιας και ασχολείται εκτενώς με την υπόθεση της Πάτρας, κάποτε και πιο συγκεκριμένα πέρυσι τον βλέπαμε συχνά καλεσμένο της Αγγελικής Νικολούλη. Μετά από ένα συμβάν ωστόσο έχουν «παγώσει» οι άλλοτε καλές σχέσεις τους, και συγκεκριμένα έπειτα από μία φράση του Κατερινόπουλου σχετικά με την υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Τι "εξόργισε" την Αγγελική Νικολούλη;

Μία ατάκα λοιπόν έφερε τη ρήξη ανάμεσά τους κατά τη διάρκεια του Φως στο Τούνελ η οποία αφορούσε στην υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τότε που ο ίδιος ομολογούσε, μετά από ένα πραγματικό θέατρο μπροστά στις κάμερες για αρκετές μέρες, πως είχε σκοτώσει τη σύζυγό του Κάρολαϊν, δολοφονία για την οποία καταδικάστηκε πρόσφατα.

Τότε, η Αγγελική Νικολούλη και ο Θανάσης Κατερινόπουλος είχαν προσπαθήσει να τα... βρουν on air, όμως μάλλον η ρήξη ήταν οριστική.

«Πατούσα φρένο συνέχεια για να μην έχουμε εκτροπή και προκαλέσουμε καραμπόλα», είχε πει χαρακτηριστικά τότε η Αγγελική Νικολούλη με εκείνον να της απαντά στον τηλεοπτικό αέρα:

«Η εκτροπή είναι μέσα στο παιχνίδι με την καλή έννοια κι όχι αυτή που θα προκαλέσει ατύχημα. Εσύ έχεις το δημοσιογραφικό μάτι που δεν μπορεί να ταυτιστεί με το αστυνομικό μάτι. Επιτρέψτε μου να πω ότι πέρα από αυτά που είχα στο μυαλό μου, είχα και σχετική πληροφόρηση, ήμουν βέβαιος από το πρώτο βράδυ ότι αυτός ήταν ο δράστης. Αυτό ενισχύθηκε και από την περιβόητη γλώσσα του σώματος.

Θα σας αποκαλύψω κάτι που δεν έχουμε κουβεντιάσει ποτέ. Έχω κάνει ειδική εκπαίδευση πάνω στη γλώσσα του σώματος. Θα σας αποκαλύψω έχω κάνει είμαι διαπραγματευτής κρίσεων και ομηριών. Ό,τι έμαθα από τους Αμερικάνους τα είδα πάνω σε αυτόν τον άνθρωπο στο βίντεο που δείξατε εδώ», είχε πει χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Τα όσα αποκαλύπτουμε σήμερα δεν καίνε μόνο την κατηγορούμενη αλλά...»

Κάθε Παρασκευή βράδυ οι τηλεθεατές του MEGA περιμένουν πως και πως να ξεκινήσει η εκπομπή «Φως στο τούνελ» καθώς οι εξελίξεις στις υποθέσεις που έχουν αποφασίσει να ερευνήσουν κάθε φορά είναι άκρως καταιγιστικές.

Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση της Πάτρας είναι μια από αυτές μιας και οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια δεν έχουν τέλος. Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη όπως παρακολουθήσαμε πριν από λίγο ήρθε αντιμέτωπη στον αέρα της εκπομπής με ένα καινούργιο συμβάν το οποίο την άφησε "παγωτό".

Μάλιστα, κατά την έναρξη της εκπομπής η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα. Σας έλεγα φίλοι μου ότι θα επανέλθουμε στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδερφάκια μόνο αν υπάρξουν εξελίξεις.

Τα πικρά και οργισμένα μηνύματα των γονιών τους που για κάποιους λόγους ήρθαν στη δημοσιότητα, μας αναγκάζουν να γυρίσουμε πίσω για να δούμε τι συνέβαινε τότε στο σπίτι των γονιών.

Ειλικρινά σας το λέω, δεν έχουμε λόγο να κοιτάξουμε μέσα από την κλειδαρότρυπα, θα ανοίξουμε διάπλατα τις πόρτες. Τα όσα αποκαλύπτουμε σήμερα δεν καίνε μόνο την κατηγορούμενη αλλά και άλλα πρόσωπα».