Η Κατερίνα Γκαγκάκη γιορτάζει τα γενέθλιά της και αποκαλύπτει την ηλικία της

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Γκαγκάκη γιορτάζει τα γενέθλιά της και αποκαλύπτει την ηλικία της

Την Κυριακή 22/5 γιόρτασε τα γενέθλια της η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία έκανε ένα throwback σε όλη της την ζωή, μιας και έκλεισε τα 50 της χρόνια. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποκαλύψει πολλά σκηνικά από το παρελθόν της (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για πρώην σχέση της), χωρίς να ανησυχεί για το αν θα κριθεί για αυτά.

Γιορτάζει τα 50 της έτη η Κατερίνα Γκαγκάκη

Με το ίδιο σκεπτικό αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram 10 φωτογραφίες που αντιπροσωπεύουν κέραιες στιγμές της ζωή της. Ανάμεσα σε αυτές υπάρχει και μία από την πολύ παιδική της ηλικία και με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου.

«22 μηνός Μαΐου του 1972 – Μυτιλήνη. Οι 50 αποχρώσεις της ζωής μου», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη για την υιοθεσία

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο The Caller και την Χρίσλα Γεωργακοπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδί, κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν, τονίζοντας πως δεν είναι εύκολη η διαδικασία.

«Εγώ το έψαξα νομικά στην Ελλάδα, δεν είναι απλή υπόθεση αλλά δεν είναι και τόσο σύνθετη σε κάποιες περιπτώσεις για κάποιες ηλικίες. Υπάρχουν ιδρύματα, που μετά από μία διαδικασία που θα περάσει με μεγαλύτερα παιδιά, ίσως είναι απλούστερο.

Πιστεύω πάρα πολύ στο περιβάλλον, πιστεύω ότι δηλαδή μπορεί να αλλάξει τελείως τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή σου και αντιδράς στα πάντα. Πολύ δύσκολα θα έπαιρνα ένα παιδί, εάν προέκυπτε, 10 χρονών και πάνω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Έχω κανονίσει να πάω σε ένα συγκεκριμένο ίδρυμα».