«Με στοιχειώνει ακόμα και τώρα...» - Η εξομολόγηση του Σπύρου Νικολαΐδη στον αέρα του Mega

Όλα όσα ανέφερε ο πρωταγωνιστής της Γης της Ελιάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με στοιχειώνει ακόμα και τώρα...» - Η εξομολόγηση του Σπύρου Νικολαΐδη στον αέρα του Mega

Το βράδυ της Δευτέρας 23/5 ο Σπύρος Νικολαϊδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη, «Μεγάλη Εικόνα». Ο αγαπημένος ηθοποιός της «Γης της Ελιάς» - δείτε τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο - μίλησε για όλους και για όλα, ενώ εξομολογήθηκε και το bullying που είχε βιώσει σε μικρότερη ηλικία.

Η εξομολόγηση του Σπύρου Νικολαΐδη για τα παιδικά του χρόνια

«Θέλω να πω κάτι. Ακόμη και σήμερα το έχω ακούσει πάρα πολλές από τότε που βγήκα να μιλήσω για την προσωπική μου εμπειρία. Έχει τύχει να με κοροϊδέψουν και γνωστοί μου και να μου πούνε δύο μέτρα παλικάρι, δυνατός, γεροδεμένος, πετυχημένος είναι δυνατόν να σε κοροϊδεύουν; Δεν μας τα λες καλά

Κι όμως γιατί πρέπει να υπάρχει αυτό το στερεότυπο; Επειδή κάποιος είναι ψηλός, όμορφος και γεροδεμένος δεν μπορεί να φάει bullying; Δεν θεωρώ πως υπάρχει ειδική ομάδα για να φάει bullying. Δεν είναι πάντα νταήδες αυτοί που το κάνουν», παραδέχτηκε ο Σπύρος Νικολαϊδης.

«Μεγαλώνοντας έτυχε να βιώσω bullying από ομάδες οι οποίες μας στοχοποιούσαν μέσω σωματικής βίας, στην γειτονιά, στην πόλη, μες το σχολείο. Να έρχονται να μας ζητάνε τα λεφτά μας για να μην μας δείρουν. Να μας πουλήσουν προστασία.

Έτυχε να πάω κάποια στιγμή στην αστυνομία να ζητήσω βοήθεια. Από τους γονείς μου δεν θα το έκανα. Σκεφτόμουν ότι ο πατέρας μου θα πάει να τους σαπίσει στο ξύλο ή θα κάνουν ζημιά στον ίδιο μου τον πατέρα. Ήταν ένα συγκεκριμένο παιδί ο οποίος δεχόταν το εικοσαπλάσιο bullying από μένα. Είχαμε δέσει με το συγκεκριμένο παιδί».

«Πήγαμε στην αστυνομία και ο αξιωματικός μας είπε, τους ξέρουμε τους συγκεκριμένους, καλό είναι να μην κάνετε καταγγελία. Γιατί θα σας την στήσουν κάτω από σπίτι, θα έχετε χειρότερο πρόβλημα. Καλύτερα να το αφήσετε να περάσει. Κάποια στιγμή θα ασχοληθούν με κάποιον άλλον, θα περάσει…

Κάποιες φορές οι ακραίες καταστάσεις δεν είναι μόνο στην τηλεόραση. Είναι και δίπλα μας. Αυτός ο συγκεκριμένος ο φίλος μου έφτασε στο σημείο, επειδή φοβόμασταν να βγούμε από το σπίτι, μια μέρα μου εκμυστηρεύτηκε ότι σκέφτεται να αγοράσει όπλο και να πάει να βρει τον αρχηγό της συμμορίας και να τον σκοτώσει», δήλωσε ο ηθοποιός

Απίστευτη αποκάλυψη για ερωτική σκηνή της Άντζελας Γκερέκου και του Σπύρου Νικολαΐδη

Στο Night Out το βράδυ της Πέμπτης 19/5 καλεσμένος ήταν ο Σπύρος Νικολαΐδης τον οποίο απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά Γη της Ελιάς. Ο ηθοποιός πέρασε από διάφορες δοκιμασίες και στο τέλος της βραδιάς έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη που αλλάζει όσα ξέρουμε για την ερωτική σκηνή που είχε με την Άντζελα Γκερέκου στο πρώτο επεισόδιο.

Ο ηθοποιός, εξομολογήθηκε πως κατά τη διάρκεια που γυριζόταν η συγκεκριμένη σκηνή, η Άντζελα Γκερέκου έπρεπε να αποχωρήσει εκτάκτως και τη θέση της πήρε ένας… άντρας από την παραγωγή.

«Ξεκινάμε, κάνουμε την ερωτική σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου και την πήραν τηλέφωνο για ένα πολύ σημαντικό meeting που δεν μπορούσε να το χάσει. Σκεφτόμασταν ποιον να βάλουμε! Έχουμε έναν υπέροχο φίλο μας στην παραγωγή, ο οποίος έχει μακριά μαλλιά. Τον ντύσαμε με τα μαύρα που φορούσε η Άντζελα Γκερέκου και εγώ είχα ξαπλώσει γυμνός πάνω από αυτό τον άντρα!», εξήγησε ο ηθοποιός.