Με φούξια κολάν και αγκαζέ με τον Χολέβα - Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στη Μύκονο που συζητήθηκε

Ο φακός τους «τσάκωσε» αλλά εκείνοι δεν έδωσαν καμία σημασία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με φούξια κολάν και αγκαζέ με τον Χολέβα - Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στη Μύκονο που συζητήθηκε

Τους τελευταίους μήνες η Μαρίνα Πατούλη επισκέπτεται όλο και πιο συχνά τη Μύκονο, ενώ τις περισσότερες φορές στο πλευρό της βρίσκεται ο αγαπημένος της συνεργάτης, Βλάσσης Χολέβας. Οι δυο τους δεν έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής αν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Άλλωστε, η Μαρίνα Πατούλη ετοιμάζεται να ανοίξει ένα κατάστημα για τη συλλογή ρούχων της στη Μύκονο (δείτε εδώ τα πρώτα στιγμιότυπα) και ο Βλάσσης Χολέβας τη βοηθάει στο νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα.

Κάπως έτσι, η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε να περπατούν αγκαζέ στα στενά του νησιού. Η Μαρίνα Πατούλη κατάφερε και πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις με το ροζ outfit της και την εντυπωσιακή τσάντα της, η οποία είναι γεμάτη με κρόσσια, ενώ το look της ολοκληρώθηκε από ψηλά ρόζ πέδιλα.

Πάντως τόσο η Μαρίνα Πατούλη όσο και ο Βλάσσης Χολέβας, επέλεξαν να μην δώσουν καμία σημασία στις κάμερες που υπήρχαν γύρω τους και έτσι συνέχισαν κανονικά τη βόλτα τους.

Απαστράπτουσα στο πλευρό του Χολέβα η Μαρίνα Πατούλη

Απούσα από τα γενέθλια του πρώην συζύγου της

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Γιώργος Πατούλης ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του και πολλοί ήταν φυσικά οι φίλοι και οι συνεργάτες που του ευχήθηκαν. Παρόλα αυτά, απούσα από την σημαντική αυτή μέρα ήταν η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη, η οποία ανακοίνωσε μερικά ευχάριστα νέα.

«Προσωπικά με κάνει ευτυχισμένο τα λόγια μου να γίνονται πράξη και μέσα από τις πράξεις να εισπράττω την αγάπη του κόσμου. Ο γιος μου μού ευχήθηκε μπαμπά να είσαι καλά κι εγώ θα είμαι εδώ για να σου δίνω δύναμη μέσα από τη δική μου δύναμη».

Για την απουσία της Μαρίνας Πατούλη, ο Γιώργος Πατούλης είπε χαρακτηριστικά: «Με τη Μαρίνα Πατούλη μιλάμε, επικοινωνούμε, εισπράξαμε τις ευχές της, να είναι καλά. Είμαστε καλά. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι σήμερα εδώ, σημασία έχει πως είμαστε όλοι μαζί».