«Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους...» - Οργισμένος ο Μάρκος Σεφερλής για την κριτική που δέχεται

«Έχω 500 εκατομμύρια προβολές στο Youtube»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους...» - Οργισμένος ο Μάρκος Σεφερλής για την κριτική που δέχεται

Στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος θα βρεθεί το βράδυ της Τρίτης (24/5) ο Μάρκος Σεφερλής και έτσι το Happy Day κατάφερε να εξασφαλίσει ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του. Ο ηθοποιός θέλησε για ακόμα μία φορά να απαντήσει στην σκληρή κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό.

Από τη μέρα που έκανε πρεμιέρα το νέο του πρότζεκτ, Super Mammy, ο Μάρκος Σεφερλής έχει γίνει αποδέκτης πολύ αρνητικών σχολίων (δείτε εδώ μερικά από αυτά). Ο ίδιος βέβαια δεν πτοείται από όσα διαβάζει, ενώ τονίζει πως από τη στιγμή που ο κόσμος τον αγαπάει και τον στηρίζει (κάτι που φαίνεται στα νούμερα τηλεθέασης), δεν έχει να αποδείξει τίποτα.

Ξεκάθαρος ο Μάρκος Σεφερλής για τους επικριτές του

«Αν διαβάσεις την κριτική του Γιώργου Σόμπολου είναι διακριτά τα όρια μεταξύ κριτικής και συκοφαντικής δυσφήμισης. Κριτική κάνεις σε κάτι, λες δεν μου αρέσει δεν το βλέπω. Δεν μπαίνεις και προσπαθεί να επηρεάσεις μία ολόκληρη μερίδα κοινού να ασπαστεί την άποψή σου.

Δεν καταλαβαίνω γιατί καταπιανόμαστε με την κριτική κάποιων ανθρώπων και δεν καταπιανόμαστε με την άποψη και την αποδοχή μου από εκατομμύρια κόσμο. Έχω 500 εκατομμύρια προβολές στο Youtube αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν αποδεχθεί.

Δεν εφηύρα εγώ τους ομοφυλόφιλους, του μάγκες και του νταλικέρηδες. Όλοι στη σάτιρα με αυτούς ασχολούνται. Το πώς το σκηνοθετώ εγώ είναι άλλη ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Το μέλλον του Super Mammy

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Τύπος TV, η Έλενα Τσαβαλιά αποκάλυψε μερικά πολύ ευχάριστα νέα τόσο για την ίδια όσο και για τον σύζυγό της, Μάρκο Σεφερλή. Το ζευγάρι που δέχτηκε σφοδρές επιθέσεις από τα social media θα βρίσκεται και του χρόνου στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 για να βγει το Super Mammy και του χρόνου στον αέρα. Μπορεί να προκάλεσε σάλο με μερικές σκηνές, ωστόσο, τα ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης λένε άλλα...

Για την επόμενη; Έχει γραφτεί βέβαια ότι δεν θα συνεχίσετε…

Μην πιστεύεις τα όσα γράφουν. Έχουμε ήδη υπογράψει για του χρόνου. Θα συνεχίσουμε κανονικά.

Τηλεθέαση κοιτάς;

Κοιτάζω, αλλά όχι με πανικό, με ενδιαφέρει για να δω την απήχηση της δουλειάς μας. Αν δεν είναι καλά τα νούμερα, δεν θα πω ότι καταστρεφόμαστε, ούτε αν είναι σούπερ θα πω ότι είμαστε οι καλύτεροι…

Έχουν γραφτεί αρνητικές κριτικές το τελευταίο διάστημα, σε «αγγίζουν»;

Σε οτιδήποτε αρνητικό δεν δίνω σημασία. Ασχολούμαι μόνο με θετικά πράγματα.