Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

«Έλαβα ένα μήνυμα που...» - Η Μαρίνα Πατούλη απαντά πρώτη φορά για την απουσία της από τα γενέθλια του Γιώργου

«Θα είχα πολύ μεγάλη χαρά...»

«Έλαβα ένα μήνυμα που...» - Η Μαρίνα Πατούλη απαντά πρώτη φορά για την απουσία της από τα γενέθλια του Γιώργου
News 24.05.2022 10:32
Από Youweekly Team

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 24/5, και μίλησε για τον πρώην άντρα της, Γιώργο Πατούλη, σχετικά με την γιορτή των γενεθλίων του και τον τρόπο που επέλεξε να τα γιορτάσει. Εξήγησε, μάλιστα, τους λόγους που η ίδια επέλεξε να απουσιάζει.

Όσο ετοιμάζει το πανέμορφο μαγαζί της στην Μύκονο και φαίνεται πως η διαμάχη μεταξύ τους έχει τελειώσει, καθώς έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, σημείωσε πως του εύχεται κάθε καλό στη ζωή του, ωστόσο μέσα από την επικοινωνία που είχαν αντιλήφθηκε πως η παρουσία της στο πάρτι του θα έφερνε κάποια δυσαρέσκεια και, έτσι, επέλεξε να σεβαστεί τα αισθήματά του και να μην προχωρήσει σε κάποια κίνηση που θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση μία τέτοια μέρα.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για τον πρώην άντρα της

«Θέλω καταρχάς να ευχηθώ από καρδιάς σε έναν άνθρωπο που έχουμε διάγει έναν βίο, μία ζωή 35 ετών, να του ευχηθώ να είναι υγιής, χαρούμενος, πάντα με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έλαβα ένα μήνυμα, που θεωρώ ότι ήταν ένα μαζικό μήνυμα που έδωσε σε όλους τους φίλους, υποστηρικτές και έλαβα κι εγώ μήνυμα. Πραγματικά, θα ήθελα πολύ να παρευρεθώ σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή των γενεθλίων του, δεδομένου ότι όλα αυτά τα χρόνια είμαστε δίπλα. Θα είχα πολύ μεγάλη χαρά γι' αυτό. Όμως, ίσως αυτή δεν ήταν κοινή μας επιθυμία».

«Εγώ θέλω με την παρουσία μου να νιώθει χαρούμενος, να νιώθει τις ευχές μου για την μελλοντική του πορεία και, σε καμία περίπτωση, δεν θα ήθελα να τον φέρω σε δυσχερή θέση. Οπότε, αντιλαμβανόμενη κάποιες δυσχέρειες, δεν παρευρέθηκα», κατέληξε.

Η απάντηση του Γιώργου Πατούλη για την απουσία της από τα γενέθλιά του

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Γιώργος Πατούλης, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του και πολλοί ήταν φυσικά οι φίλοι και οι συνεργάτες που του ευχήθηκαν. Παρόλα αυτά, απούσα από την σημαντική αυτή μέρα, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ήταν η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη, η οποία ανακοίνωσε μερικά ευχάριστα νέα.

«Προσωπικά με κάνει ευτυχισμένο τα λόγια μου να γίνονται πράξη και μέσα από τις πράξεις να εισπράττω την αγάπη του κόσμου. Ο γιος μου μού ευχήθηκε μπαμπά να είσαι καλά κι εγώ θα είμαι εδώ για να σου δίνω δύναμη μέσα από τη δική μου δύναμη».

Για την απουσία της Μαρίνας Πατούλη, ο Γιώργος Πατούλης είπε χαρακτηριστικά: «Με τη Μαρίνα Πατούλη μιλάμε, επικοινωνούμε, εισπράξαμε τις ευχές της, να είναι καλά. Είμαστε καλά. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι σήμερα εδώ, σημασία έχει πως είμαστε όλοι μαζί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με φούξια κολάν και αγκαζέ με τον Χολέβα - Η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη στη Μύκονο που συζητήθηκε

Πόσες χιλιάδες ευρώ ζητάει ανά μήνα - Η Μαρίνα Πατούλη νοικιάζει την μονοκατοικία στην Πεύκη που έμενε με τον Γιώργο

Share