Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Μαυρομάλλα με πλούσια... ελέη - Πώς είναι και που εργάζεται σήμερα η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Άρτεμις

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μαυρομάλλα με πλούσια... ελέη - Πώς είναι και που εργάζεται σήμερα η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Άρτεμις
News 24.05.2022 10:16
Από Youweekly Team

Φήμες την ήθελαν να μπαίνει σε γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ αλλά τελικά... η συμφωνία δεν έκλεισε (δείτε εδώ σε ποιο). Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να ήθελε και να κατάφερε να είχε όλα τα φλας της δημοσιότητας πάνω της - για όποιους λόγους - αλλά η αδερφή της, Άρτεμις, ποτέ δεν ήταν πολύ της προβολής.

Ανέκαθεν κρατούσε μακριά την προσωπική της ζωή από τις εκπομπές και την τηλεόραση ενώ έκανε τα βήματά της στο λαϊκό τραγούδι αθόρυβα.

Σήμερα, έχει αλλάξει υπερβολικά πολύ στην εξωτερική της εμφάνιση κι αυτό οφείλεται σίγουρα πολύ στην αλλαγή που έκανε κι έβαψε τα μαλλιά της μαύρα και θα την βρει κανείς να τραγουδά στο Prive Live Stage.

Η εντυπωσιακή Άρτεμις Αλεξανδράτου

Άρτεμις Αλεξανδράτου

Άρτεμις Αλεξανδράτου Τζούλια

Άρτεμις Αλεξανδράτου πως είναι σήμερα

"Με τη Τζούλια έχουμε να μιλήσουμε από το 2010"

«Δεν έχουμε σχέσεις. Έχω να μιλήσω από το 2010. Δεν έχουμε επαφές και είναι καλύτερα έτσι. Δεν μου λείπει. Η Τζούλια είναι ένα ιδιαίτερο παίδι, έχει κάνει τις επιλογές της και ο καθένας κάνει τη ζωή του», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Είμαστε διαφορετικές και ποτέ δεν είχαμε πολλά κοινά σημεία. Το μόνο κοινό είναι ότι έχουμε τους ίδιους γονείς. Δεν είχαμε ποτέ το δέσιμο. Όταν ένας άνθρωπος είναι ενήλικας δεν μπορούν να επέμβουν οι γονείς σε πολλά πράγματα και ειδικά όταν το παιδί δεν ακούει. Δεν έχω καμία πληγή μέσα μου για ό,τι έκανε η Τζούλια».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου "έσπασε" την σιωπή της - «Δεν έχω πληγή μέσα μου! Οι γονείς μας...»

Η σωσίας της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο GNTM 4 - "Έμειναν" Σκουλός, Ισμήνη, Ζενεβιέβ και Μπράτης

Share