Ξέσπασε σε κλάματα ο Βασίλειος Κωστέτσος - Γιατί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκριά του;

Στον αέρα του Happy Day

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασε σε κλάματα ο Βασίλειος Κωστέτσος - Γιατί δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκριά του;

Το πρωί της Τρίτης 24/5 η κάμερα του Happy Day βρέθηκε στην φωτογράφιση για την επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου στο κέντρο της Αθήνας. Ο σχεδιαστής αφού αναφέρθηκε στον χώρο της μόδας και αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που έχει δώσει σε μοντέλο, ξέσπασε σε κλάματα.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Βασίλειος Κωστέτσος

Ο Βασίλειος Κωστέτσος παραδέχτηκε πως η συγκεκριμένη συλλογή ξεκίνησε πριν αρρωστήσει και τελικά αποδημήσει η μητέρα του, ενώ τώρα που ολοκληρώθηκε, της την αφιερώνει με όλη του την ψυχή.

Μιλώντας για την μητέρα του ο σχεδιαστής δεν άντεξε και συγκινήθηκε, ενώ έπειτα μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του ξέσπασε σε κλάματα.

Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας του

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς έχασε την μητέρα του, με τον ίδιο να προχωρά σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, λίγες ώρες μετά το θάνατό της, δημοσίευσε φωτογραφίες της μητέρας του, τονίζοντας πως πάντα ήταν αντιστάρ και για τον πόσο τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Βασίλειος στην λεζάντα έγραψε: «Το ξέρω ότι σε πίκρανε η «Λαμπερή ζωή που διάλεξα»…& διέπρεψα….!που πάντα ήσουν μια αντιΣταρ! Με γυρισμένη την πλάτη στους κόλακες….& όλοι αυτοί που με «ρούφηξαν»….& εσυ! Εσυ!….το καταλάβαινες και τα υπόμενες…..κρατώντας τα μέσα σου….στηρίζοντας με με Όμως ΠΑΝΤΑ!…. Στην φωτο με την Αγαπημένη σου Λιντα Εβαντζελίστα την μοναδική που δέχτηκες με θαυμασμό να σταθεί δίπλα σου.

Στήριγμα μας….έφυγες! Έφυγες…..έφυγες….! Ήθελες να φύγεις στο Ατελιέ που αγάπησες λάτρεψες δημιούργησες….& δεν μπόρεσες…και μακριά του έφυγες Μεγάλη Κυρία της Μόδας».

Βασίλειος Κωστέτσος ανάρτηση για θάνατο της μητέρας του