Βασίλειος Κωστέτσος: Το ασύλληπτο ποσό που έχει δώσει σε μοντέλο για να περπατήσει στην πασαρέλα του

Η αποκάλυψη του σχεδιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασίλειος Κωστέτσος: Το ασύλληπτο ποσό που έχει δώσει σε μοντέλο για να περπατήσει στην πασαρέλα του

Το πρωί της Τρίτης 24/5 η κάμερα του Mega Καλημέρα πέτυχε τον Βασίλειο Κωστέτσο κατά τη διάρκεια φωτογράφισης για τη νέα του κολεξιόν στην στοά Αττάλου, στην Αθήνα. Εκεί ο σχεδιαστής μόδας έκανε μεγάλες αποκαλύψεις για τον χώρο της μόδας, λίγες μέρες μετά το δημόσιο ξέσπασμά του.

Οι δηλώσεις του Βασίλειου Κωστέτσου

«Έχω δώσει 100.000 για να περπατήσει ένα ξένο μοντέλο σε πασαρέλα μου», παραδέχτηκε στον αέρα της εκπομπής ο σχεδιαστής και συνέχισε μιλώντας για το αν επιθυμεί να φτιάξει ποτέ οικογένεια.

Παραδέχτηκε πως του είχε περάσει από το μυαλό όταν ήταν νεότερος, όμως πλέον έχει μάθει στην μοναξιά και δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί τον ερχομό ενός παιδιού.

Συγκινεί η εξομολόγηση του Βασίλειου Κωστέτσου

Το πρωί της Δευτέρας (23/5) μέσα από την εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα ο Βασίλειος Κωστέτσος ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, δεν δίστασε να μιλήσει και για την δύσκολη περίοδο που αντιμετωπίζει καθώς πριν από λίγο καιρό έχασε την αγαπημένη του μητέρα.

«Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν στην προσωπική μου ζωή μου βγήκαν ψυχοσωματικά στην πορεία και προσπαθώ να τα καταπολεμήσω. Πριν από δύο μήνες ήμουν χάλια, τώρα είμαι καλύτερα.

Νομίζω ότι θα πάθω ό,τι και η μητέρα μου με το αυτοάνοσο, τρέχω συνέχεια σε γιατρούς. Έχω άγχος μην πάθω άνοια, όπως ο πατέρας μου.»