Κούκλα καστανομάλλα - Η πρώτη σύζυγος του Γιάννη Πάριου με την οποία έκανε τον Θανάση και τον Χάρη

Την βλέπουμε σπάνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κούκλα καστανομάλλα - Η πρώτη σύζυγος του Γιάννη Πάριου με την οποία έκανε τον Θανάση και τον Χάρη

Ο Γιάννης Πάριος είναι γνωστός σε όλη την Ελλάδα για την σπουδαία καριέρα του στο τραγούδι, καθώς έχει χαρίσει μοναδικές επιτυχίες που ακούγονται μέχρι κι σήμερα. Βέβαια, έχει συζητηθεί και για την προσωπική του ζωή, έχοντας κάνει δυο γάμους και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης με την απίστευτη φωνή, έχει τεράστια αδυναμία στους γιους τους. Ο Χάρης με τον Νικόλα (Good job Nicky) έχουν ακολουθήσει τα βήματα του, ο Μιχαήλ έχει το δικό του ξενοδοχείο, ενώ ο Θανάσης έχει προτιμήσει να κρατά την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - δείτε τον εδώ.

Τον Θανάση και τον Χάρη λοιπόν, που είναι οι πιο μεγάλοι της οικογένειας, τους έχει αποκτήσει με την πρώτη του σύζυγο, η οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με την δεύτερη, που δεν είναι άλλη από την Σοφία Αλιμπέρτη.

Αυτή είναι η πρώτη σύζυγος του Γιάννη Πάριου

Ο λόγος για την Ντίνα Μαρκοπούλου! Το ζευγάρι έμεινε μαζί για μια δεκαετία από το 1972 έως το 1982.

Μητέρα Χάρη Βαρθακούρη

Η σχέση του Γιάννη Πάριου με πασίγνωστη ηθοποιό

Λίγα χρόνια μετά το τέλος του γάμου του με τη Σοφία Αλιμπέρτη λοιπόν, και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε γίνει γνωστή κάποια άλλη σχέση του, ο Γιάννης Πάριος αποκάλυψε πως είναι ζευγάρι με την πανέμορφη ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Οι δυο τους πέρασαν μαζί κοντά μια δεκαετία, μαζί με τα διαστήματα που πέρασαν χωριστά. Ήταν το 2009 όταν η ξεκίνησε η σύνδεση τους και μέχρι το 2016 πέρασαν μια γεμάτη εφταετία. Κάπου εκεί εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα με τις φήμες να μιλούν για χωρισμό και επανασύνδεση μέσα στο ίδιο έτος.

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες, για τον «δεύτερο κύκλο» της σχέσης της με τον τραγουδιστή και τον χωρισμό τους λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους δημοσιογράφους που ήσασταν διακριτικοί όσον αφορά την προσωπική μου ζωή».

«Ήταν μία σχέση που έχει λήξει… Ολοκλήρωσε έναν δεύτερο κύκλο, που έκανε και… όλα καλά». Σήμερα, το πρώην ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Γιάννης Πάριος Αλεξάνδρα Παλαιλόγου