Τα έδωσε όλα ο Λάκης Γαβαλάς - Ξεκινάει το κανάλι του στον Youtube με γυμνή εμφάνιση της...

Η αποκάλυψη στον αέρα του Mega Καλημέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα έδωσε όλα ο Λάκης Γαβαλάς - Ξεκινάει το κανάλι του στον Youtube με γυμνή εμφάνιση της...

Το πρωί της Τρίτης 24/5 η κάμερα του Happy Day πέτυχε τον Λάκη Γαβαλά και την Μάγκυ Χαραλαμπίδου στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για το πιο ακραίο περιστατικό που του συνέβη σε επίδειξη μόδας (δείτε εδώ το πιο ακραίο που συνέβη στον Βασίλειο Κωστέτσο) αλλά και για το κανάλι του στο Youtube.

Έδωσε ρέστα με τις απαντήσεις του ο Λάκης Γαβαλάς

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως είχε αργήσει να πάει σε μία δική του επίδειξη μόδας, διότι του είχαν πει πως θα καθυστερήσει λόγω των πολλών παρευρισκόμενων. Τελικά καθυστέρησε περισσότερο ο σχεδιαστής και λιγότερο οι καλεσμένοι.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η συζήτηση για το νέο του κανάλι στο Youtube. Ο σχεδιαστής αποκάλυψε ότι θα δούμε την Μάγκυ Χαραλαμπίδου γυμνή, ντυμένοι μόνο με δίσκους βινύλ, ενώ τόνισε πως αν αυτό πάει καλά θα καλέσει και άλλους για να ξεγυμνωθούν.

Το δημόσιο ξέσπασμα του Λάκη Γαβαλά

Η κάμερα του «Happy Day» πέτυχε τον Λάκη Γαβαλά σε νυχτερινή του έξοδο χτες το βράδυ 3/5. Ο διάσημος σχεδιαστής μίλησε ακόμα μια φορά για το άσχημο περιστατικό που έχει βιώσει με έναν συνεργάτη του. Τα σχόλια του ήταν βέβαια πολύ συγκεκριμένα και ευγενικά, όπως συνηθίζει να μιλά ο σχεδιαστής.

«Με στενοχώρησε, γιατί είναι ηλίθιος. Με αξιολόγησαν άσχημα, με εξέθεσαν σε κάποιο κόσμο» ανέφερε αρχικά πρόσθεσε πως δεν μιλάνε γιατί εκείνος τον μισεί, γιατί «δεν θα γίνει ποτέ Γαβαλάς, παρότι έχει λεφτά».

Στη συνέχεια συνέχισε με το ίδιο στυλ και απέρριψε μια πιθανή συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, διότι «το χιούμορ του ηθοποιού ενίοτε μπορεί να γίνει και χυδαίο».