Γονυπετής στα σκαλιά της Παναγιάς της Τήνου - Η πρώτη κίνηση της Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκισή της

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γονυπετής στα σκαλιά της Παναγιάς της Τήνου - Η πρώτη κίνηση της Πολυχρονοπούλου μετά την αποφυλάκισή της

Η πρώην παίκτρια του Power of Love, Έλενα Πολυχρονοπούλου, που κατηγορήθηκε για κατοχή κοκαΐνης μαζί με τον σύντροφό της, αποφυλακίστηκε στις 12/5, ύστερα από 8 μήνες φυλάκισης (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της έξω από τις φυλακές) και η κάμερα του Πρωινού βρέθηκε στην Τήνο για να παρουσιάσει ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την επιστροφή της στο σπίτι και το οικογενειακό της περιβάλλον.

Το πρώτο πράγμα που έκανε η Έλενα Πολυχρονοπούλου αφού απέκτησε την ελευθερία της

Η ίδια, λοιπόν, επισκέφθηκε το συγκεκριμένο νησί για να πραγματοποιήσει το τάμα που είχε κάνει όσο ακόμα βρισκόταν πίσω από τα σίδερα της φυλακής, ευχόμενη την σύντομη αποφυλάκισή της. Εφόσον τα κατάφερε, δεν έχασε χρόνο και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας γονυπετής, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την ελευθερία της.

Βέβαια, εκκρεμεί ένα επιπλέον δικαστήριο για την υπόθεση, το γεγονός, όμως, ότι μπορεί να αγκαλιάσει ξανά τα αγαπημένα της πρόσωπα της δίνει ελπίδα και κίνητρο, ώστε να συνεχίσει να προσπαθεί για την απόδειξη της αθωότητάς της.

Ρίγη συγκίνησης με την πρώτη της ανάρτηση μετά από την αποφυλάκισή της

Πλέον η ίδια προσπαθεί να επανέλθει ξανά πίσω στην κανονικότητα. Μάλιστα, η Έλενα Πολυχρονοπούλου είναι ξανά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Έτσι, το πρωί της Δευτέρας (23/5) θέλησε να δημοσιεύσει μια νέα ανάρτηση στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Μετά από μήνες νιώθοντας νεκρός, επιτέλους νιώθω ότι θα ξαναζήσω. Ένα πραγματικά μεγάλο ευχαριστώ σε σένα που έκανες τα νύχια μου να φαίνονται υπέροχα».