Στιγμές ευτυχίας για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην σύζυγο του Μπισμπίκη

Δεν έχουν τέλος οι βουτιές στη θάλασσα με το γιο της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην σύζυγο του Μπισμπίκη

Νέα σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη μετά το διαζύγιο της από τον Βασίλη Μπισμπίκη. Δεν αποφάσισε μόνο ο ηθοποιός να ξαναφτιάξει τη ζωή του (αφού γράφτηκε πως παντρεύεται με την Βανδή), αλλά και η ίδια, αφού έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στο γιο της και τα επαγγελματικά της.

Πριν μήνες μάλιστα, "πρόδωσε" μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ξεκίνησε ένα νέο project.

Μπορεί η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για το γιο της, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της. Τώρα κιόλας που έχει καλοκαιριάσει και η θερμοκρασία φτάνει στους 30 βαθμούς, μητέρα και γιος απολαμβάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Πριν μερικές ώρες, η κυρία Μπεκιάρη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο του γιου της να κάνει βουτιά στην παραλία.

Το βίντεο της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη με το γιο της

Η φωτογραφία που την συγκίνησε

Έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram έχει μέρα με την μέρα η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Η ίδια μέσα από δημοσιεύσεις φαίνεται πως απολαμβάνει το χρόνο που περνά με το γιο της, ενώ αποκάλυψε πως παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ανοίγει τη δική της επιχείρηση (δείτε εδώ μια πρόσφατα εντυπωσιακή εμφάνισή της).

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένα αναφορικά με τα κοινωνικά ζητήματα που μαστίζουν την Ελλάδα και παίρνει συχνά θέμα μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Έτσι και τώρα, είδε μια μητέρα με το 4χρονο παιδί της στο δρόμο και έγραψε: «Καθώς οδηγούσα το αυτοκίνητό μου, είδα στο πεζοδρόμιο μια μανουλα αγκαλιά με το κοριτσάκι της να ζητάνε βοήθεια. Ξέρω ότι είναι μια “συνηθισμένη” εικόνα….. Ο κόσμος περνούσε από μπροστά αδιάφορος. Είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να κάνω κάτι γι αυτό. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και τις πλησίασα. Δεν ανήκουν στην Άρια φυλή καθώς κατάγονται από τη Συρια…..

Το κοριτσάκι είναι η Αντωνία, η καινούργια μου φίλη. Το παράξενο είναι ότι με την Αντωνία, είχα μια εξαιρετική επικοινωνία. Μιλήσαμε τη γλώσσα της αγάπης και της ανθρωπιάς, χωρίς λόγια. Υποσχέθηκα στη μαμά της ότι θα ξαναβρεθούμε σύντομα. Φεύγοντας, δεν κρύβω ότι έκλαψα πολύ, πάρα πολύ…. Εκτίμησα όλα όσα έχω στη ζωή μου και χάρηκα πολύ που είδα αυτό το 4χρονο πλασματάκι και τη μανουλα του, να είναι τόσο χαρούμενες!!!! Ένιωσα ότι όταν σώζεις ένα παιδί, είναι σαν να σώζεις τον κόσμο όλο……»